Hólnap reggel 6 körül Pestről indulók Mosonmagyarvar felé
Sziasztok most a reptérnél oral hoki anál?
2022.08.02. Nagykanizsán szopást vállalok helyem van!
Holnap nem kövér fiút szopatnék vagy leszopnék.
Nagy popóval rendelkező, passziv, jól kúrható duci srácként keresem aktív partnerem, aki szereti a nagy popsikat. Székesfehérvár

Törölt felhasználó (4597782)

Egerben ma kölcsönös, vagy csak egyoldalú szopás, ha anális szexet is szeretnél, hozz kérlek sikosiitót. Hely van.
Jövő héten Budapesten leszünk. Bi párokar keresünk közös club látogatáshoz.
Aktív havert szeretnék, nem egy alkalomra, 35 év felett. Egy jó 50-es daddy-nek is örülnék! Heves megye és környéke
Egerben ma kölcsönös, vagy csak egyoldalú szopás, ha anális szexet is szeretnél, hozz kérlek sikosiitót. Hely van.
Sziasztok! Tatabánya környékén lenne kedve valakinek egy kis kalandozáshoz? Irjatok

Szeretném, ha formás seggemen félretolná valaki a bugyit, és keményen, határozottan megdugná szűk és még szűz lyukam.
Miskolc közelében, autóban, szabadban tudunk találkozni.
Miskolc közelében, autóban, szabadban tudunk találkozni.
Masszőr Békés megyében?
Sziasztok! Jön ma valaki a keszthelyi Libás strandra?
Halihó,ma holnap este valaki közös èlvezetekre? Solt Kalocsa környékén.
Jovohet pentekre keresek aktiv sex partnert!
Ki probalnam a tobbest is.
Helyem van.
Eger-Miskolc
Ki probalnam a tobbest is.
Helyem van.
Eger-Miskolc
És mi van a négy fős csapatoddal?
(Ez egy válasz nempecsel üzenetére (2022. 07. 30. szombat 13:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 07. 30. szombat 13:12

Sziasztok! Közös hokira keresek partnert. Bp.13ker. 43 éves férfi vagyok.
Valamit nagyon rosszul csiáltál akkor...
(Ez egy válasz berci72 üzenetére (2022. 07. 30. szombat 19:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 07. 30. szombat 19:57

Csak úgy megemlítem,hogy 2007 óta vagyok tag,ès ma volt az első fèrfi,aki el is jött a megbeszèlt találkozőra!Isteni volt
Van valaki, aki vasárnap 15 körül szopatna Esztergomban? Vagy esetleg kocsival jön Pestre? Leszopnam útközben.
Kiskunfélegyházán és környékén valaki most egy orálra? Szopnék egy szép faszt MOST! Helyem van, utazni tudj és legyen képed! Max-45ig keresek! Kövérek, macik nem érdekelnek!
Kanos, ápolt, ffias ma este …?