Üdv Gyöngyös vagy környékén keresek biszex párt 3mas örömökre esetleg pasit diszkréció adot és elvárt!
Ma este nyíregyházi aktív pasi?
Szopnék. Nagy popóval rendelkező passziv, jól kúrható duci srácként keresem aktív partnerem, aki szereti a nagy popsikat. Székesfehérvár.
Marcali környékén bi pasi keres bisex nőt komolyabb kapcsolatra.
Szegeden, ma délelőtt szopiznák
Nagykanizsán,vagy zalában keresek olyan férfit akinek már nem áll fel,de szereti ha szopják rendszeresen
Hely.fontos.
Hely.fontos.
Pesten keresek hajnali 4 felé férfit vagy párt akit le szophatok ki nyalhatok !
Sziasztok! Most valaki egy bi kaland? Bp 22 ker
Most valaki 11 ker Albertfalva környéke?
Sziasztok, ma este diszkrét kaland? Bi srác vagyok, minden érdekel biztonságosan, helyem van Szentendrén
Ma este egy oral, kocsiban. Lehet kölcsönös is. Pólus környékén. Autó van utazni tudok
11. Kerben valaki aki rendelkezik hellyel?
Sziasztok, ma, holnap és holnapután valaki autós kaland békés megyében?
Én passzív fiú, szűz seggel.
Én passzív fiú, szűz seggel.
Sziasztok,
Ma este valaki
Ma este valaki

64 éves, full meleg szegedi pasi vagyok. 24-25 év alatti srácot, de akár srácokat is, leszopnék! Bocsánat, de kizárólag szegediek érdekelnek ebből a korosztályból és csak szopni szeretnék. Viszonozhatod, de akkor légy tisztában vele, hogy egy műtét miatt nincs gecim! Abban benne lennék, hogy miközben egy fiatal srácot dug a partnere (ennek életkora mellékes) én közben a fiatal srácot leszopnám! Az anál nem jön szóba! 100 %-os diszkréciót adok és kérek! NO anyagiak! Hely, ha nem is a legoptimálisabban, de megoldható!
Perverzkednék, élvezkednék este
Dorogon szopnék vékony testalkatú pasit, meg is dughatsz ha akarsz.Helyem van.
Veszprémben ma valaki?
Május 9.én Nyíregyháza - Budapest, Budapest-- Nyíregyháza
útvonalon, ( kisebb kitérő megoldható) keresem, alázatos, láb és harisnya kedvelő, hellyel rendelkező női rucis passzív cicámat.
Ezen a napon, szívesen utazhat velem egy lassan, hosszan szopni szerető is.
Én aktív, domináns, harisnyát viselő pasi vagyok.
útvonalon, ( kisebb kitérő megoldható) keresem, alázatos, láb és harisnya kedvelő, hellyel rendelkező női rucis passzív cicámat.
Ezen a napon, szívesen utazhat velem egy lassan, hosszan szopni szerető is.
Én aktív, domináns, harisnyát viselő pasi vagyok.
Közös hokira keresek Gyöngyös vagy környékén