Veszprém környémén szopatnék.
Mára keresek nem kövér fiút aki leszopna vagy szopatna.
Helyem van, környék településre utazni tudok.
Helyem van, környék településre utazni tudok.
Gyöngyösi diszkrét partnert keresek
Jó reggelt
Miskolc 50km és korzetèben tartós szex partnert keresek légy igényes korrekt diszkrét.
Miskolc 50km és korzetèben tartós szex partnert keresek légy igényes korrekt diszkrét.
szép reggelt mindenkinek. Izgi párral ismerkednék kitartó, kemény farokkal, rendszeres szexkapcsolatra. Képeim az adatlapomon is vannak!
M3 autópályán valaki mostanság? Autódban közös maszti vagy orál valamelyik pihenőben? 8 kor indulok pestről aszód irányába
Vasárnap kora hajnal bi pasi vagy pár? 17.ker kornyeke
Hétfőn ismét Rudasban leszek. Ha valakinek van kedve akkor nosza. Jöjjön oda.
Holnap reggel m3 on valaki bp hatvan között pihenőben? Maszti,orál?
Nyhaza környékén vagy utazni tudó pasi,pasik jövő héten? Uni vagy aktív legyél, én uni bi vagyok. Normál vagy kisebb méret is jöhet,a lényeg hogy jól érezzük egymást! Privát üzenetben keress!
Ma estére keresek hellyel vagy autóval rendelkező aktív partnert Bp-ről. Én 27 éves vékony, passzív vagyok.
Macis pasi aki szopatna?
Vagy Reptér mögött?
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 04. 23. szombat 17:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 04. 23. szombat 17:42
Törölt felhasználó (4554042)

Sziasztok Ma este? Bp 17.ker?
Sziasztok Ma este? Bp 17.ker?
Ma estére keresek hellyel vagy autóval rendelkező aktív partnert Bp-ről. Én 27 éves vékony, passzív vagyok.
Nőiruhás férfiként (crossdresser) 2 szombat este-10-11 környékén szívesen leszopnálak vagy meg is dughatsz ,ha nem túl nagy, Szombathely környékén ,szabadban autóban .esetleg nálad .
imádom a nagyon idős pasikat is
Valószínű az m86 felett Zanatnál átívelő híd túl oldalán leszek ha ez változna kiírom . Mielőtt beérné Zanatra balra , át az autóút felett , majd jobbra és kb 100 m múlva a lejtő alján elágazik az út ott balra leszek . Irj ha ott vagy megírom pontosan hogy még kint vagyok e és pontosan hol és milyen autóval , he esetleg az a hely foglalt lenne
Ha jönnél mindenkepp írj itt üzenetet
imádom a nagyon idős pasikat is

Valószínű az m86 felett Zanatnál átívelő híd túl oldalán leszek ha ez változna kiírom . Mielőtt beérné Zanatra balra , át az autóút felett , majd jobbra és kb 100 m múlva a lejtő alján elágazik az út ott balra leszek . Irj ha ott vagy megírom pontosan hogy még kint vagyok e és pontosan hol és milyen autóval , he esetleg az a hely foglalt lenne
Ha jönnél mindenkepp írj itt üzenetet
Dorogon szopnék vékony testalkatú pasit, meg is dughatsz ha akarsz.Helyem van.
Pápa-Veszprém között valaki ma?

44 éves férfi vagyok vastag szerszámmal keresek párt urat érzéki simogatás dolgokra Hódmezővásárhely vagy Makó
Nagy méretű,àpolt,igényes farkat leszopnék,kivernék ma késő este. Dél-buda,Érd-Székesfehérvàr útvonalon
Pàrok is természetesen érdekelnek.
Utazni tudok csak
Pàrok is természetesen érdekelnek.
Utazni tudok csak