Újbudán (Bocskai út) holnap délelőtt aktív srác lenne???
Szeretnék szopni. 42éves vagyok.
Csak privátba írj!!!!
Szeretnék szopni. 42éves vagyok.
Csak privátba írj!!!!
Sziasztok! Hétfőn délelőtt igényes pasit keresnék Nagykanizsán!! Hely kellene…
Miskolc és környékéről keresek megbízható, diszkrét havert. Nincs sok tapasztalatom.
Mostani talira keresek valakit Dunaharaszti környéke szabadban meztelen sexre
Idősebb pasival összebújnék. Renszeresen szopnék, popsimba fogadnék faszt. Melegedjünk össze. Élvezz bárhova.
Kölcsönösen én is!
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 07. 03. vasárnap 18:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 07. 03. vasárnap 18:13
Törölt felhasználó (4664072)

ma este szopnek bp!
ma este szopnek bp!
Sziasztok, kemeny, kitartó és vastag farokkal lennék rendszeres házibarát. Helyem is van, képeim az adatlapomon is. természetesen magányos hölgykkel is ismerkednék, kizárólag rendszeres szexkapcsolatra. Keressetek bizalommal
Ma keresek szexre!
Nagy popóval rendelkező, passziv, jól kúrható duci srácként keresem aktív partnerem, aki szereti a nagy popsikat. Székesfehérvár
Pesten kedd estére keresek valakit (valakiket),akik megdugnának,szopatnának,illetve bizarr dolgokban is benne vagyok. Korod,külsőd lényegtelen.
Alsónémedire is eljönnél?
Valaki ma Dunaharaszti Alsónémedi Ócsa környékén?
Tud valaki olyat , akivel
rendesen átlehet élni ,
hogy milyen a fius kaland
forósága !?
12 kerbe , estére átélném
hely van ...
rendesen átlehet élni ,
hogy milyen a fius kaland
forósága !?
12 kerbe , estére átélném
hely van ...
Elsősorban hetero férfit keresek, akit bevezethetek a fiús szex rejtelmeibe. Aktív havert szeretnék, nem egy alkalomra, 35 év felett. Egy jó 50-es daddy-nek is örülnék! Ha felkeltettem az érdeklődésed írj! Heves megye
Sziasztok! Hétfőn délelőtt igényes pasit keresnék Nagykanizsán!! Hely kellene…
Szia. Oké.
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 07. 03. vasárnap 10:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 07. 03. vasárnap 10:18
Törölt felhasználó (4675458)
VIP

Miskolcon cumiznák.
Szia. Igen.
(Ez egy válasz flörtre üzenetére (2022. 07. 03. vasárnap 10:39), amit ide kattintva olvashatsz)
Miskolcon vagy a környékén keresek,hellyel rendelkezőt,kölcsönös cumira.Minden megoldás érdekel!
Ápolt, kanos srácot keresek akit kieégíthetek egyoldalúan (orál), szabadban/kocsiban. Képet kérek.