Szombat reggel kisfarkú fiatal aktívat kényeztetnék. Pécel környékéről kereslek, helyem van!
Szia, szoboszlón okes most
(Ez egy válasz t-boy30 üzenetére (2025. 01. 23. csütörtök 05:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 01. 23. csütörtök 05:47

MA napközben, Debrecen-Szoboszló-Berettyóújfalu környékén szopnék domináns ápolt pasit, korhatár nélkül. Megalázva, hosszan, mélyen, keményen....
Ma napközben kölcsönös szopásra borotvált partnert Kecskeméten
Én ma elnézek a hegedűsbe és talán még a magnumba. Van esetleg korom beli aki csatlakozna?

Sziasztok!
Ma Ajka-Veszprém környékén helyel rendelkezőt partnerem keresem.
Ma Ajka-Veszprém környékén helyel rendelkezőt partnerem keresem.
MA napközben, Debrecen-Szoboszló-Berettyóújfalu környékén szopnék domináns ápolt pasit, korhatár nélkül. Megalázva, hosszan, mélyen, keményen....
Budapesten pénteken napközben találkozni tudó/merő csinos lány vagy párt keresek. Pároknál bi is !Tapasztalt srác vagyok. Írj/írjatok bátran.
Mostantól , úgy holnap estig tartó ,fiús kalandot keresek Budapesten. A többi részletkérdés amit megbeszélünk úgyis.
Szopatnek most 20ker helyem van
Bocsi! Valamit elcsesztem, reggel pótolom. 42N/51Ffi a korunk
(Ez egy válasz kivancsisrac830404 üzenetére (2025. 01. 22. szerda 21:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 01. 22. szerda 21:14

A bi ffi tagú párok meg találják ki a korotokat? Csak mert se adatlap se semmi. Így nem lesz egyszerű

Debrecenben cumiznék diszkrét ápolt macis pasi vagyok és bő nyállal cumizok.
Csütörtökön, Debrecen-Szoboszló-Berettyóújfalu környékén szopnék domináns ápolt pasit, korhatár nélkül. Megalázva, hosszan, mélyen, keményen....
Sziasztok
Budapest 4. kerületben keresek hellyel rendelkező kezdő vagy passziv partnert. Én 47 éves diplomás teljesen kezdő bi vagyok, és nagyon szeretném magam kipróbálni ilyen helyzetben.
170 cm magas 80kg sportos alkat.
Üdv: Laci
Budapest 4. kerületben keresek hellyel rendelkező kezdő vagy passziv partnert. Én 47 éves diplomás teljesen kezdő bi vagyok, és nagyon szeretném magam kipróbálni ilyen helyzetben.
170 cm magas 80kg sportos alkat.
Üdv: Laci
A bi ffi tagú párok meg találják ki a korotokat? Csak mert se adatlap se semmi. Így nem lesz egyszerű
(Ez egy válasz dunaujvaros02 üzenetére (2025. 01. 22. szerda 20:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 01. 22. szerda 20:29

Sziasztok! Dunaújvárosban, vagy a környéken hellyel rendelkező korban hozzánk illő, bi ffi tagú párt keresünk vasárnap délelőttől
sziasztok! Ma kalandoznék Budapesten, 24 éves srác vagyok. Helyem van

Ma ejszaka szegeden valaki szopatni szooni?
Sziasztok! Dunaújvárosban, vagy a környéken hellyel rendelkező korban hozzánk illő, bi ffi tagú párt keresünk vasárnap délelőttől
Nagykőrös és kke? Most éjszaka tali? Köcsög vagyok. Passzív vagyok. Szopok. meg is baszhatsz ha akarsz. Ingyenes szex. Éjszaka érek rá szopni. Helyem és kocsim nincs erre a célra.
Kocsival, ha erre jössz, szivesen beszállok. Elvihetsz bárhova és szoptathatsz. Kor, alkat mindegy. Írj és tali éjszaka! Számba, arcomra mehet!!
Kocsival, ha erre jössz, szivesen beszállok. Elvihetsz bárhova és szoptathatsz. Kor, alkat mindegy. Írj és tali éjszaka! Számba, arcomra mehet!!
Budapesten vagy környékén ma valaki?
kecskeméti párt keresek,lehet férfi páros is