Sziasztok biszex pasival ismerkednek hely kell imadok szopatni csak üzenet vagy biszex pár
Ma miskolc mellett egy autós kaland? Szopathatsz, baszhatsz.
Nagy popóval rendelkező passziv, jól kúrható duci srácként keresem aktív partnerem, aki szereti a nagy popsikat. Székesfehérvár.
Szombat délelőttre Szolnok vagy környéki kezdő bi pasi? Lightos próbálkozás ?
Marcali környékén 2 bi pasihoz srác?
Hello - méretes és borotvált pasit keresnék - orál én csinálnám neki én 40es pasi
szabolcs megye helyem van
diszkrécio adott elvárt ! ! !!
alkalmidolog@indamail.hu
szabolcs megye helyem van
diszkrécio adott elvárt ! ! !!
alkalmidolog@indamail.hu
Nyíregyen ma valaki szopni nem szeretne?
Pèntek 22 utàn keresek fiatal pasit közös hokira Budapeste.
Ápolt, intelligens, férfias, nem túlsúlyos és diszkrét 30-as hasonlót keres orálra illetve hokira Budapesten.
Most keresek Csepel déli részén orális kalandot! Helyem van!
Ma valaki egy kis ismerkedés békés megye? 33 éves sportosabb helyesnek mondható srác vagyok. Szűz még ezen a téren. Ma este 2-ig ráérek
Ma estére keresnék férfit Budapesten.
Hajdú-Biharból kanos férfias pasit keresek. Berettyóújfalu-Komádi-Szeghalom és környéke, vagy Békés megye, a lényeg tudj utazni. Laza dolgokat keresek, hokizás (egymásnak is) akár szopás, szexfantáziák megbeszélése, ilyenek.
Ha érdekel írj.
Ha érdekel írj.
Budapesten keresnék mostanában férfit. Helyem van.
Sziasztok. 22 éves macis srác vagyok. Ma estére keresem macikedvelo kanos, bevállalós partneremet. Nagyhegyesen vagyok megtalálható. Írj ha érdekel a dolog.
Sziasztok! Ma késő estére keresnék két normális, kedves, aktív pasit egy kellemes többes reményében. Helyem a 13.kerületben van. Privátban keressetek kérlek! Fotó, videó az adatlapomon. Pusz. Tami
Valaki közös hoki törõkbàlint, budaörs ?
péntek reggel Monoron aktiv?
Szabolcs/Hajdú Bihar, közös megegyeués alapján
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 03. 17. csütörtök 11:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 03. 17. csütörtök 11:51
Törölt felhasználó (4121152)

Szia! Hol, mikorra keresel?
Győr környékén ismerkednék 25-40 közötti értelmes, igényes, megbízható sráccal, kellemes időtöltés céljából. Többi privátban