Szombathelyen kedden délelőtt szép farkat kényeztetnék. Hely van.
Szolnoki helyel rendelkező fiatal srác van itt?

*Már mint én
Átlagos testalkatú,20 éves srác vagyok,természetes intim szőrzettel,kölcsönös orálra keresek partnert Tata környékén.Akár a fenekén is használható

Sziasztok!
Aktív partnert szopnék ma este Bp-en belül. 27 éves vékony, passzív vagyok. Helyem nincs, de autóban vagy nálad is oké.
Aktív partnert szopnék ma este Bp-en belül. 27 éves vékony, passzív vagyok. Helyem nincs, de autóban vagy nálad is oké.
Glory hole szopnek most nalam. Lehetsz hetero vagy bi. Gyere logasd at es dughatod is mar a szamat. Diszkret hely van. Lehettek tobben is.
Ma este 7-8 óra között M85 Győr—->Sopron irányába haladok kamionnal. Bármelyik parkolóban meg tudok állni!
Maszti, kukkolás, orál érdekel.
Maszti, kukkolás, orál érdekel.
Ki adná a számba most a kocsimban?
Sziasztok. Szabolcsban keresem uni vagy aktiv barátom rendszeres talik hoz.
Félegyháza környékén valaki?
Albertirsa környékén senki?
Érd és környékén ismerkednék.
Egész héten keresnék Pápa és környékén férfias uni vagy aktív srácot
hely van (délelőtt is), de normális távon belül szívesen utazom is.. Lehetőleg 40 alattit keresek
kíváncsi heterók előnyben

Òzd környékén valaki közös masztira vagy akit lehet szopatni?
Sziasztok! Péntek reggel fél 8-től szívesen kalandoznék az 5. kerület környékén. 30-as aktív kezdő bi vagyok!
Itt vagyok még kb 1 órát Albertirsa-Tápiószentmárton közti útnál.megnéznék egy masztit kocsiban vagy szabadban,és rásegítenék is...
Sziasztok!
Szerda 15.e i délutántól kifulladasig keresünk valós biszex párt, lányt vagy 21 cm től pasit.
Normál sportos alkat adott és elvárt 45 éves korig jelentkezzetek ha komolyan is gondoljátok. Fogadni tudunk, utazni nem.
Megkereséseket privát üzenetben várjuk!
További élvezetes napot: T & P
Szerda 15.e i délutántól kifulladasig keresünk valós biszex párt, lányt vagy 21 cm től pasit.
Normál sportos alkat adott és elvárt 45 éves korig jelentkezzetek ha komolyan is gondoljátok. Fogadni tudunk, utazni nem.
Megkereséseket privát üzenetben várjuk!
További élvezetes napot: T & P
Valaki esetleg autóval 13. ker környékén? Szopnék

Szolnoki helyel rendelkező fiatal srác van itt?

Nagykanizsán szopnék ma este! Meg is dughatsz