Sziasztok! Ma este szivesen kenyeztetnek egy izgato farkat. Nyiregyhazan. Hely kellene. Kezzel és szajjal. Atlagos 47 eves extrak nelkuli nemfuggetlen ferfi vagyok. Privatban irj legyszives. Ha nem valaszolok, meg talaltam akit kenyeztetek.
Szabolcs megye
Méretes csupasz farkú pasit kényeztetnék -
kézzel s orál - csak én
Hely van
Diszkréció adott elvárt - én 40 es pasi.
Méretes csupasz farkú pasit kényeztetnék -
kézzel s orál - csak én
Hely van
Diszkréció adott elvárt - én 40 es pasi.
Idősebb macis aktív pasit keresek Sopronba héten,írj
Ma este valaki valahol ,kölcsönösen Bp.-ten belül ? Hely ,megoldás szükséges . =)
Sziasztok
Lenne aki ma este szívesen kényeztetne egy helyes, intelligens , frissen borotvált szép farkú srácot, Veszprém,- Gy.M.S., Vas megyében? autós kaland is … utazni tudok 50-70 km-t, ha messzebbről írsz, tudj Te is és valahol félúton ...
Lenne aki ma este szívesen kényeztetne egy helyes, intelligens , frissen borotvált szép farkú srácot, Veszprém,- Gy.M.S., Vas megyében? autós kaland is … utazni tudok 50-70 km-t, ha messzebbről írsz, tudj Te is és valahol félúton ...
Csütörtök (03.10) Mórahalmi naturista szaunába készül valaki?
Üdv Egerben helyel rendelkezö szopni imádo?

Zala vas Somogy helyel rendelkező ápolt borotvált uni biszex pasit keresek oral kölcsönös és imadom ha bele ülnek.
19 óra felè Kondorosi ut vègènèl Dunapart?
Sziasztok!
Holnap Veszprémben 13:00-h után valaki?
Sziasztok!
Nagy popóval rendelkező passziv, jól kúrható duci srácként keresem aktív partnerem, aki szereti a nagy popsikat. Székesfehérvár
Sziasztok!
Uni/aktív hapsit, vagy biszex párt keresek talán hosszabb, tartós szexkapcsolatra.
Odaadó vagyok, hely megoldott.
Uni/aktív hapsit, vagy biszex párt keresek talán hosszabb, tartós szexkapcsolatra.
Odaadó vagyok, hely megoldott.

Sziasztok zala megyei uni biszex pasival ismerkednek nag méret fontos borotvált és nyitott legyél hely kell imadom ha lassan sokáig szopnak és levezetésnek bele ül tövig
Srácok! Holnap (kedden) napközben kiverném közösen egy jóképű sportos forma (nem kövér) férfias bi vagy hetero sráccal.
Olyat keresek akivel ezt rendszeresíthetnénk is.
Ha van hely is az a legjobb.
Olyat keresek akivel ezt rendszeresíthetnénk is.
Ha van hely is az a legjobb.
Sziasztok! Gödöllőn valaki aki most szopna ? Ápolt embert keresek. Autóban gondoltam
Magas nagydb full szőrös testü és borostás arcu,fejü 50 éves nős bi vagyok.Szeretnék hasonlóan diszkrét partnert találni .uni akt vagyok,de imadok szopni,természetesen végig.Alkalom és megfelelö hely esetén,imadnék a fenekedbe elélvezzni....de inkabb érdekel a cumi ami lehet egyoldaluan,én veszlek a számba...helyen nincs Bp-n de kocsiban a XIII.ker-ben megoldhatnánk..Jelentkezz irj aztán beszéljünk telelon...ha adsz számot megköszönöm és hivlak...
Kedden napközben szopnék szopatnék borotvált partnert Kecskeméte
Halli.! Aktívak kiknek van hely, E hét de, fojaman ? Lehet többes is ! Nógrád m, B, gyarmat+ kornyek,