Nyiregyhazi igenyes Passziv pasi Nagymeretu aktivat keres , aki szopatna.
.
.
Hétvégére ráckeve környékén?
Eger környékén ápolt farkat szopnék esetleg szopatnék is
Büdös nagy kamu vagy!
Debrecenben mélytorkoznék nagyfarku nagy makku pasit tövig , végig.
dughatsz is )
dughatsz is )
Akad itt egy apolt pasi aki eljonne es megdugna a mai nap ?
Kecskeméten aktívoknak pucsítanék.
41 éves átlagos/vékony testalkatú, passzív biszex pasi vagyok.
Párral szeretnék huncutkodni, örömmel nyalnék puncit és szopnék faszt, de igény esetén bedobnám a fenekemet is a közösbe. A hölgytag felcsatolhatóval is megcsinálhat.
Nyitott vagyok további dolgokra és enyhébb BDSM vonalat is csempészhetünk az együttlétekbe, mert van bennem egy kis szub hajlam. Szimpatikus partnerek esetén jól esik ha irányítanak, használnak, ha örömet szerezhetek.
Párral szeretnék huncutkodni, örömmel nyalnék puncit és szopnék faszt, de igény esetén bedobnám a fenekemet is a közösbe. A hölgytag felcsatolhatóval is megcsinálhat.
Nyitott vagyok további dolgokra és enyhébb BDSM vonalat is csempészhetünk az együttlétekbe, mert van bennem egy kis szub hajlam. Szimpatikus partnerek esetén jól esik ha irányítanak, használnak, ha örömet szerezhetek.
Veszprém, Gulya dombi lehajtóval szemben ma 5 után kukkolni, masztizni srácokat várok. Kocsiban leszek
Helló hatvan környékén passzív esetleg?
Ma delelott talalkoznek idosebb aktiv uni ferfivel Monor Gyal Ullo kornyeken
Szombat reggel fél8-kor a nyéki-tónál a sorompónál valaki orálra?
Ma napközben szopnék szép kemény faszt végig Kecskemét Nagykőrös Cegléd környékén..
Sziasztok 21 éves srác vagyok alkalmi korombeli partnert keresek egy két huncutságra
Ma delelottre szexpartner- partnereket keresek. Van diszkret helyem Vacnal. De ha kell, utazni is tudok.
Pécs?
Sziasztok, mai nap folyamán,keresem szopatni vágyó aktív biszex partnerem. Helyem van a XVI.ban.
Nagy popóval rendelkező passziv, jól kúrható duci srácként keresem aktív partnerem, aki szereti a nagy popsikat. Székesfehérvár
Nem kövér fiú dárdáját ma lerántanám.
Most valaki autóval? Bp
Fiatal Popsi vár egy farkat
Fiatal Popsi vár egy farkat