Kecskemét-Solt. Felesegem fenekelhető,tágitható, kitartó baszast igényel.... igenyes jópasit keresünk max 40 évesig autód vibered legyen és vállald az arcod! Tali nálunk! Elöszőr harmasban utana ok kettesben is. Bi fiú elöny de nem kötelező!
Cam Skype??
Gyöngyösi szopni imádot keresek esetleg párt.lényeg nelégy kamus.töbit privátba

Törölt felhasználó (4340682)

Ismerkednék érett 40 feletti férfival ,akit szájjal tabuk nélkül kényeztethetnék alkalmanként viszonzás nélkül Budapest és környékéről !Hely kell,általában délután ,este ,éjjel érnék rá !
Szia! Szeretném kipróbálni milyen szopni a farkadat, a végén milyen amikor a számba élvezel. Ha szeretnéd bejárathatod a szűz fenekemet. Igény szerint akár fordítva is. Ehhez keresek férfit, párt. Elsősorban hétköznap napközben tudok találkozni...
Sziasztok! 43- éves átlagos férfi vagyok. Egyedül keresek egy hokipartnert!
Pesti hellyel rendelkezőt keresek.lehetsz bugyiban is...
Sziasztok Vasmegyében valaki? egy jó hoki? privire irj
Budapesten fiatal fiúval taliznék
Csütörtökön napközbenre keresek hellyel rendelkező aktív vagy uni partnert! Korod, külsőd lényegtelen.
Ma napközben Kecskemét Nagykörös Cegléd környékén pasi aki szeret szopatni vagy dugni, de minden jóban benne vagyok.
Nyiregyháza , Debrecen keresek aktiv nagyfarkú pasit.
Passziv igényes vagyok.
.
Passziv igényes vagyok.
.
Utazni tudó és nyelni szerető fiút keresek.
Monor és környéke.
Monor és környéke.
Délelött Békéscsaba, Martfű környékén ismerkednék.
Sziasztok! A Kálvin tér közelében szopatnék ma, hely vagy autó kellene.49 éves, vékony vagyok, 16, szőrös intim.
Debreceni vékony srácot keresek.
Én egy harmincas passzív fiú vagyok. Nem vagyok lányos, de a lányszerepet kedvelem az ágyban. Alkalmi jelleggel combfixben, harisnyában fogadnék potens aktív férfit. Hely megoldott, én nem utazom. Szeretek hosszan szopni, a popsim jól dugható. Diszkréció fontos!
Ismerkednék érett 40 feletti férfival ,akit szájjal tabuk nélkül kényeztethetnék alkalmanként viszonzás nélkül Budapest és környékéről !Hely kell,általában délután ,este ,éjjel érnék rá !
Akkor senki nincs éjszaka a kondi gépeknél?
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 02. 28. hétfő 20:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 02. 28. hétfő 20:19
Törölt felhasználó (4564862)

Budapesten a Népligetnél a kondis részen a fal mögött valakit leszophatok? 22 óra körül, de később is jó. Vagy kocsidban is. Meg is baszhatsz ha akarsz. Tali a kondi gépeknél. Írj!
Most valaki 11 ker Albertfalva környèke?