Belevaló pasival dugatnék ma, szopnám is ahogy kell
autó, szabad?

Helló!Szombathelyen aktív pasi aki szopatna lenne?Ha jó a méreted akár dughatsz is. Hely megoldható.
M0 vonalán valaki? Most Szigetszentmiklósi pihenőhelyen vagyok
Nyíregyháza állomás környékén vagy autóban szopnék kora reggeli vagy késő délutáni órákban smile
Nagyfarku Nyiregyi pasi aki szopatna?
.
.
Érden szopatnék.
M7 Szekesfehervari pihenoben valaki szopna?
Szekszárdon szopatnek valaki esetleg?
Ha szopnàl egy jòt privizz Bp Nàlad.
Szeged környékén valaki ?
Dorogon szopnék, lehetőleg borotvált, vékony testalkatú pasit, de meg is dughatsz ha akarsz.Helyem van.
Elsősorban hetero férfit keresek, akit bevezethetek a fiús szex rejtelmeibe. Aktív havert szeretnék, nem egy alkalomra, 35 év felett. Egy jó 50-es daddy-nek is örülnék! Ha felkeltettem az érdeklődésed írj! Heves megye
Miskolcon?
Sziasztok! Kedden Debrecenben leszek, ha komolyan gondoljátok irjatok irjatok
(Ez egy válasz laczko-daniel üzenetére (2022. 06. 06. hétfő 07:58), amit ide kattintva olvashatsz)
Szia! Ma este debrecenbe vagyok ,és szeretném kellemesen eltölteni az estét.
(Ez egy válasz biparos30 üzenetére (2022. 06. 07. kedd 05:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 06. 07. kedd 05:56

Sziasztok ma estére vagy ejjelre keresnénk egy bi passzív srácot Debrecenben akinek van kedve és idelye írjon kamusok kiméljenek!
Esztergom környékén autós passzív? Hely megoldot
Ma este valaki debrecenbe?
Sziasztok!
Kezdő biszex vagyok, holnap az Árpádhíd környékén keresek hellyel rendelkezőt dél környékén. Én 40 es sportos vagyok.
Laci
Kezdő biszex vagyok, holnap az Árpádhíd környékén keresek hellyel rendelkezőt dél környékén. Én 40 es sportos vagyok.
Laci
Veszprém, Gulya dombi lehajtóval szemben ma 5 után srácok? Napozás, kukkolás, maszti? Szürke autóval leszek
Sziasztok! Holnap reggel valaki M7 Baracska-Velence vonalon? Gyorsan szopatnék egyet!