Sziasztok, KECSKEMET, farokveres, szopas ami erdekel
akar oda vissza...

sziasztok, 33 vagyok, de fiatalabbnak tűnök, keresek aktívat szexre főleg, kis dumával akár
kicsit félénk vagyok személyesen, inkább neten dumás csak
zuglóban van helyem
eddig egyszer dugtak meg, az tetszett, szeretném tovább is kipróbálni, szóval türelmes és átlagos vagy kisebb méret előny

eddig egyszer dugtak meg, az tetszett, szeretném tovább is kipróbálni, szóval türelmes és átlagos vagy kisebb méret előny

A te képeid is nagyon jók
Budán és környékén szexpartnert keresek!
Leszophatna most valaki Budapesten, én meg szívesen kiverném, esetleg viszonoznám.
Kezdő vagyok
Kezdő vagyok
Passzív fiatal fiút keresek anális szexre, fiúk terén kezdő vagyok.

van itt is
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 05. 27. péntek 15:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 05. 27. péntek 15:03
Törölt felhasználó (4653306)

Sziasztok tud valaki ojan oldalt ahol valoban keresnek és akarnak is szexelni? Aki tud orivatba irjon
Sziasztok tud valaki ojan oldalt ahol valoban keresnek és akarnak is szexelni? Aki tud orivatba irjon
Elsősorban hetero férfit keresek, akit bevezethetek a fiús szex rejtelmeibe. Aktív havert szeretnék, nem egy alkalomra, 35 év felett. Egy jó 50-es daddy-nek is örülnék! Ha felkeltettem az érdeklődésed írj! Heves megye
Bi párokat vagy aktív pasikat ha lehet többesben kielégítenék szombat este!!
hétfő napközben??
(Ez egy válasz jeel34 üzenetére (2022. 05. 27. péntek 11:47), amit ide kattintva olvashatsz)
Van még borsodban valahol nudista hely valahol vagy valakinél?
Albertirsa ?
Ki szopatna ma Tatabánya, Tata környékén?
Sziasztok. Most keresek kanos pasit nyiregyháza vagy környékén ki meg szopat.
Veszprém megyében szopnék
Sziasztok!
Ajkán valaki?
Ajkán valaki?
Leszopható fiú ma?
Ez jól hangzik. Pesten benne lennék.
(Ez egy válasz Nemo74 üzenetére (2022. 05. 27. péntek 07:57), amit ide kattintva olvashatsz)
Kecskemét környéki borotvált srácot keresek kölcsönös szopásra