15.ker kornyeken kukkolnék,kukkolható vagyok autoban.
Érdi Aktív?
Mit szólnál egy tabumentes kalandhoz a mai nap folyamán?
Keress bátran a részletekkel kapcsolatosan.
Keress bátran a részletekkel kapcsolatosan.
Ma este Egerből vagy a környékről bi aktív férfi?? Esetleg kíváncsi hetero?
Parok
Ma estere keresem parkok (holgy +ffi ) tarsasagat aktiv bi vagyok bpn
Most keresem bi kalandra partnerem. Hely ok
Szombathelyen holnap párral ill pasival ismerkednék
Kecskemét-Solt. Bisex fiút keresek, alkslmi vagy tartós haverságra is akár. Autód, vibered legyen.! Helyem van. Bisex pasi vagyok. Ma délután is ok már.
Baján keresném uni társam egy eszméletlen élvezésre. Legyél ápolt és higénikus,szeresd ha benned vannak
Ma és holnap este aktív előtt pucsítanék,helyem ok.
Értelmes, ápolt 18-45 év közötti férfit keresek enyhe bi játékra. Közös hoki, orális dolgok. Leginkább Várpalota Székesfehérvár vonalon. Hétköznap délután. Várpalotán hely van,de én is rugalmas vagyok. Legjobban a szopás izgat. Van már tapasztalat. Kép(intim) és pár szó tali előtt elengedhetetlen. Írjatok priviben itt, vagy elhagyott28 kukac gmail pont com
Nem köver fiút leszopnék vagy szopatnék.
Ma illetve hétvégén valaki kalandra? Én 23 éves passzív vagyok
Gy-M-S megye.

Etyeken
(Ez egy válasz growup üzenetére (2022. 02. 18. péntek 00:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 02. 18. péntek 00:13

Ma 9-10 környékén keresném kanos, ápolt partnerem egy bi kalandra. Hely Oke.
Ma 9-10 környékén keresném kanos, ápolt partnerem egy bi kalandra. Hely Oke.
Sziasztok!
Valaki M5 mellett hetenyi pihenoben alkalmankent kalandozna mosdoban? Akar egy 3 as is ossze johet, ha jo az idozites!
Privat uzenetet varok!
Valaki M5 mellett hetenyi pihenoben alkalmankent kalandozna mosdoban? Akar egy 3 as is ossze johet, ha jo az idozites!
Privat uzenetet varok!
Ma este valaki Naplás tó környéke?
Nyiregyhazan aktiv nagyfarku pasi aki szopatna?
.
.
Sziasztok!
Ma estére keresem aktív partnerem orális/anális örömökre Budapesten belül. (Batthyány tér környékén lakom)
27 éves passzív srác vagyok. Helyed vagy autód legyen.
Ma estére keresem aktív partnerem orális/anális örömökre Budapesten belül. (Batthyány tér környékén lakom)
27 éves passzív srác vagyok. Helyed vagy autód legyen.