A Glorycafeban!
(Ez egy válasz puma1972 üzenetére (2022. 02. 12. szombat 09:28), amit ide kattintva olvashatsz)
Budapesten hol van glorylyuk
Nyíregyháza es környékén valaki akit le lehet szopni es a számba elvezne
Szeged?
64 éves, full meleg szegedi pasi vagyok. 24-25 év alatti srácot, de akár srácokat is, leszopnék! Bocsánat, de kizárólag szegediek érdekelnek ebből a korosztályból és csak szopni szeretnék, viszonzást nem várok! Abban benne lennék, hogy miközben egy fiatal srácot dug a partnere (ennek életkora mellékes) én a fiatal srácot leszopnám! Az anál nem jön szóba! 100 %-os diszkréciót adok és kérek! NO anyagiak! Hely, ha nem is a legoptimálisabban, de megoldható!
Pápa-Ajka-Veszprém környékén lenne kedve srácnak találkozni ma?
Lehetsz kíváncsi hetero is

Most délelőtt szopnék. Kocsidban is jó. Baszható is vagyok. Meztelenül is lefeküdhetünk nálad. Macis, nagyon ducis, idős is ok. (40-75éves kor között), (100-140kg). Budapest
Fehervaron keresek,
(Ez egy válasz Lacmac üzenetére (2022. 02. 11. péntek 16:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 02. 11. péntek 16:39

Mosonmagyaróvár melletta este valaki? Helyem van, érezzük jól magunkat.
Ismerkednék olyan férfivel,akit alkalmanként szájjal és nyelvemmel kényeztethetnék viszonzás nélkül Bp,és Pest Megyében!Jó lenne ha lenne helyed hozzá,mert nekem nincs!Utazni tudok !
Ma reggel gyöngyös hatvan Gödöllő valaki tali?
Mai napra keresek egyoldalú vagy kölcsönös leszopásra nem kövér fiút.
Helyem van, utazni tudok.
Helyem van, utazni tudok.
Most szombat reggel 8 körül kit szophatok le Budapesten? Meg is baszhatsz ha akarsz.
Szegeden most valaki szopnék nyalnék? Perverzió ok
Diszkrét együttlétet keresek (rendszeresen akár) Budapesten, rugalmasan

Aktív, uni vagy passzív partnert keresek éjszakára!
Én uni vagyok, bármelyik felállást kedvelem, csak dugjunk
.
Helyem van.
Én uni vagyok, bármelyik felállást kedvelem, csak dugjunk

Helyem van.
Veszprémben keresek passzív srácot. Remelem akad ilyen
Sziasztok! Aktív/uni srác-pasi Nyíregyházán?
Fiatal fiút nyalnék pest környékén.
Estére keresek, aki szeret szopni, szopatni, dugi vagy ujjazni! Budán van helyem.
Párként keresünk fiút...cuckoldra.. lehetsz bi is. Csak fotós bemutatkozóra reagálunk ha tetszel. Lány 39.170.80. Mindenhol kerek. 16cm től! Vibered legyen! Számod add meg