Halli ! Mai nap, volnanak aktiv pasik kik dugnanak, szopatnanak.? Hely kene ! B, gyarmat-Rétság környéke ,

Meztelenkednèk, nudiznèk holnap.Valaki csatlakozik?Bp. ès kke.
Ma délelőtt 10 től 14 óráig keresek pesten férfit vagy meleg párt orál , nyalás stb hellyel rengelkezöt
Olyan normális ,jó fej pasit keresek aki kiveretné a nagy farkam egy mű puncival!hely szükséges.levélben várom a válaszokat.köszi.
Reggel valaki egy fiatal passzivat használna?

Fent vagy még?
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 05. 11. szerda 22:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 05. 11. szerda 22:27
Törölt felhasználó (4660308)

Most esetleg aktiv pasi Vac kornyeken aki szopatna egyet ?
Fent vagy még?
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 05. 11. szerda 21:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 05. 11. szerda 21:53
Törölt felhasználó (4564862)

Írtam privátot.
Most esetleg aktiv pasi Vac kornyeken aki szopatna egyet ?
Írtam privátot.
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 05. 11. szerda 21:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 05. 11. szerda 21:46
Törölt felhasználó (1619322)

Ma este Budapesten Oktogon/Király utca környékén valaki nem szopna le? Irjon privatban ram.
Ma este Budapesten Oktogon/Király utca környékén valaki nem szopna le? Irjon privatban ram.
Gardony?

M44 cserkei pihenőben leszopnék egy farkat

13kerbe ki akar cumizni?
Sziasztok Pápán esetleg lenne kedve valakinek megdugni alaposan egy ápolt sportos bi srácot? Lányok párok fiúk levét várom többes is ok nyitott vagyok mindenre ami jól esik!
Sziasztok!
Ma este (21 után) keresek aktív Bp-i partnert szexre. Hely vagy autó szükséges, esetleg szexmozi.
Én vékony 27 éves passzív vagyok.
Ma este (21 után) keresek aktív Bp-i partnert szexre. Hely vagy autó szükséges, esetleg szexmozi.
Én vékony 27 éves passzív vagyok.

Ma valaki bp környékén szexre? Aktív is lehetsz(idősebb is akár)
Pipáznék
Pocakmentes debreceni srácokat

XVI. ker -ben valaki egy orálra?
Holnap estére keresunk 2 fiu melle, 3-ik melytorkoztatni szerető kivancsi heterot vagy bi-t. Bp. 40 éves korig. Privatban