Sziasztok! Debrecenben keresek kezdő pasiként srácot! Ha te is kezdő vagy, nem akadály!
22 éves macis passzív érdekelne valakit?
Hely van

Ma délpest környékén szopnék.
Ha érdekel, írj
Ha érdekel, írj
Sziasztok! Ma este, Mosonmagyaróváron kamionos kaland?
Szépvölgyi parkolóban?
Dorogon szopnék vékony testalkatú pasit, meg is dughatsz ha akarsz.Helyem van.
Szopnék gecit nyelnék egyoldalúan. Hely van estig Sümeg mellett.
Mára keresek nem kövér fiút aki leszopna vagy szopatna.
Helyem van, környék településre utazni tudok.
Helyem van, környék településre utazni tudok.
Egy jó kis szex akár traviként/CD, akár passzív fiúként, ahogy kívánod, és partiban is élvezkedhettek rajtam (Vas, Zala)
Orális történet valaki? Bp.10,19,17,16 ker. Ecser.környéke?
Biszex barátomat keresem akit oralisan kényeztetnék . Akár rendszeresen is.
Hello! Közös masztihoz keresnék átlagos vagy vékony testalkatú srácot a héten max. 32 éves korig. Helyileg: Pest megye, Szolnok vagy Kecskemét. Helyem nincs, max autó.
Sziasztok!
Budapesten keresek valakit, aki bevezetne kicsit a témába. 26 éves, félénk, duci srác vagyok, aki ráadásul teljesen kezdő. Minden érdekel, sok mindent szeretnék kipróbálni, szóval valaki türelmeset keresek.
Budapesten keresek valakit, aki bevezetne kicsit a témába. 26 éves, félénk, duci srác vagyok, aki ráadásul teljesen kezdő. Minden érdekel, sok mindent szeretnék kipróbálni, szóval valaki türelmeset keresek.
Fehérváron valaki közös játékhoz?Most?
Ápolt srácok! Ki szeretne egy nagyot élvezni a számba?
Kocsiban, szabadban.

Helló!. Hétfőn 05.02- én szívesen mennék párhoz v. elhanyagolt háziasszony hoz délelőtt..3. kerületben.irj ha érdekel..
Sziasztok bi pasit,vagy bi párt keresek ma délelőttre, Budapesten! Hely addot, gyere dugj
Nagyfarkú Nyiregyi pasi még mindig nincs aki szopatna?
Ha lakás glory hole anoním névtelenül, arctalanul szopatnál akkpr írj. 40 éves magas férfias pasi vagyok, hely van. Bp