Nagy farku pesti fiu?
Szeged - Hmvhely vonzáskörzetében keresek hapsit aki keverné a kemény farkát előttem és spriccelne egy nagyot.
Helyem van.
Privit várok.
Helyem van.
Privit várok.
Ma délután 15-17 között Veszprém-Sopron útvonalon keresek orális szexre. Kölcsönösen!

Balatonmária-Marcali környékén srác kölcsönös farokveréshez?
Bi. Párokat, pasikat keresek holnap estere, éjszakára hely ok Debrecen
Veszprém megyében szopnék, viszonzás nélkül.
bocs... délután 4-kor
Ma 28-án Debrecen melletti Vekerinél leszek. Valaki beszélgetni.... esetleg másra is???
NYIREGYHÁZÁN ma délelőtt vki szopatna?
Ma napközben 10tol szopnék ha valakit érdekel a Nagyvárad tér környéken. Hely kell vagy esetleg autoba
Sziasztok. Heves megye recsk Parád környékén aktív pasit keresek délelőtti találkára. Passzív női ruci kedvelő vagyok.
Veszprém környékén szopatnék.
Szopnék. Nagy popóval rendelkező passziv, jól kúrható duci srácként keresem aktív partnerem, aki szereti a nagy popsikat. Székesfehérvár.
Érdekel valakit szombaton (04.30.22) szoptatni egy ázsiai srácot Budapesten vagy Debrecenben? postafiókba nekem. Biszexuális vagyok, 23 éves.
Valaki reptér környékéről?
DILF srácot keres 30 évesig. Többi az adatlapomon
Ma este kocsiban? bp kelet
Bp-n csütörtökön 04.28.-én 10.30.óra és 11.30 közötti idöben találkoznék,autó van.Én 50-187-120 ffi-as borostás,szőrös testü uni akt vagyok.Irj üzenetet esetleg telszámot és találkozzunk,ha minden ok....akár rendszeresen.
Ma este kit lehetne leszopni Sopronban?
Meg is lehetne kefelni a seggem.
Vagy elvezesig szopnék egy kanos pasinak.
Hely van. Sopron.
Meg is lehetne kefelni a seggem.
Vagy elvezesig szopnék egy kanos pasinak.
Hely van. Sopron.
22 éves passzív érdekelne valakit ma este?
Hely kellene

Hely kellene