Debrecen ma 9-kor a vekerin térdelnék irj ha jössz
Hello írok Privátban
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 04. 16. szombat 06:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 04. 16. szombat 06:26

Törölt felhasználó (4540842)

Ma valaki?
Hali most a népligetben valaki?
Siófokon ma este valaki?
Ma valaki?
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 04. 15. péntek 19:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 04. 15. péntek 19:06
Törölt felhasználó (4540842)

Holnap valaki Pesten kiprobalja a műpuncimat? Ha van helyed, elviszem

Írtam pm-t.
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 04. 16. szombat 05:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 04. 16. szombat 05:30
Törölt felhasználó (4341802)

budapesten aktiv?
budapesten aktiv?
Valaki leszopna? Csepel szigeten helyem is van!
Szegeden keresek férfit orálra , nyalásra
Érett 50 körüli hellyel rendelkező szigorú férfivel ismerkednék akit Május első hetében meglátogathatnék ,és viszonzás nélkül használná a számat nyelvemet tabuk nélkül ,szopás,fenék nyalás,talp nyalás,számba pisilés élvezés érdekel !
Nevelés,büntetés is érdekel pálcával és kötözés is !
Hely mindegy,melléképület,pince,garázs mellékhelység ,a lényeg hogy lebukás mentes legyen ahol meztelenre vetkőzve földön térdelve,több órán át szolgálhatnám Uramat !
Teljesen kezdő vagyok e téren,de erre vágyom !
Utazni tudok !
Nevelés,büntetés is érdekel pálcával és kötözés is !
Hely mindegy,melléképület,pince,garázs mellékhelység ,a lényeg hogy lebukás mentes legyen ahol meztelenre vetkőzve földön térdelve,több órán át szolgálhatnám Uramat !
Teljesen kezdő vagyok e téren,de erre vágyom !
Utazni tudok !
Héten késő este vagy kora hajnalban vagy jövő hét Hétfő-Péntek késő este vagy Hétfő-Szombat kora hajnalban Nógrád megyében(Kálló) 28 éves passzív pasi szopna/dugatná magát aktív pasi kocsijában
Imádnám a farkad érezni most
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 04. 15. péntek 23:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 04. 15. péntek 23:17
Törölt felhasználó (4121152)

De hát hetero a pasid.....
De hát hetero a pasid.....
(Ez egy válasz Adrienn67 üzenetére (2022. 04. 15. péntek 20:45), amit ide kattintva olvashatsz)
Budaörs most nem fiatal pasi ? Ha van ilyen akkor privizz
Nyiregyháza környékén keresek aktívat aki tele is van.
Hosszúhétvégén vki GY-M-S megye? Én 23 éves passzív vagyok
Mindenben benne lennék :P

Én is ...
(Ez egy válasz kuzlerbius üzenetére (2022. 04. 15. péntek 20:49), amit ide kattintva olvashatsz)
Ma estére keresek egy masszőrt.
Szia
Sziasztok.
Ma estére keresek kulturált bi,(akár nős) idősebb férfit Budapest, Budapest környékéről.
Ma estére keresek kulturált bi,(akár nős) idősebb férfit Budapest, Budapest környékéről.