Sziasztok. Szigetszentmiklóson ( Budapest déli agglomerációja) helyem van délutánig. Keresem passzív partneremet. Én fiatalos, 30 éves, kissé macis alkatú, aktív, borotvált srác vagyok.
Privátban írj a részletekért ha érdekel
Privátban írj a részletekért ha érdekel

Kalocsa-Baja-kiskunhalas,holnap délelőtt cd-ként alul,felül telerakhatnak aktívok,nyelem is.
Valaki Alsónémedi és környékéről??
Nagyon szívesen ismerkednék 40 év feletti bi/hetero férfival, aki szeret aktívkodni,daddy típusok jönnek be, szőrösek, picit pocakosak, férfiasak. Bi passzív vagyok. Helyem van, Eger.
Valaki aki komojan is gondolja jöhetne hozam Pesten v hejem nagyon kívánom hogy jól leszopjon valaki kemény nagy maku faszom enis szóljatok írj viberen gyorsab
Ha szeretnél jönni INGYENES egész testes masszázsra, írj üzenetet.
Dorogon szopnék, vékonytestalkatú pasikat (viszonzás nélkül).
Szegény Grétsy tanárúr!
(Ez egy válasz Diszkrét sex üzenetére (2025. 05. 11. vasárnap 10:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 05. 11. vasárnap 10:17

Valaki aki komojan is gondolja jöhetne hozam Pesten v hejem nagyon kívánom hogy jól leszopjon valaki kemény nagy maku faszom enis szóljatok írj viberen gyorsab
Sziasztok..Én egy 176cm magas 77kg és 48.éves Egri pasi vagyok.Nem voltam még pasival de szeretném kipróbálni milyen mikor egy pasi játszik a farkammal.
Üdv
Popó kényeztetést szeretnék, cserébe olajosan elélveztetlek

Paks mellett 13:00 után kanos pasit leszopnék utazni tudj
Sziasztok. Körmend és Szombathely környékén keresek bi párt vagy pasit.
Nyíregyházàn szopat valaki ma?
Pasis kaland ? Heves , Nógrád , Borsod megye ?
Igen, igazad van. De a tanár urat is külön kell írni.
(Ez egy válasz Márk88 üzenetére (2025. 05. 11. vasárnap 10:46), amit ide kattintva olvashatsz)
Valóban
(Ez egy válasz térdelve üzenetére (2025. 05. 11. vasárnap 11:24), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!Ma délutánra, estére keresek párt vagy bi pasit.Helyem van Veszprém környékén!
Írjatok

.
Óriási kamugép,képkéregető,vigyázzatok vele.
(Ez egy válasz kaland27 üzenetére (2025. 05. 11. vasárnap 10:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 05. 11. vasárnap 10:17

Ha szeretnél jönni INGYENES egész testes masszázsra, írj üzenetet.
Dorogon keresek valakit, aki elverné a seggem.Cserébe ha szeretnéd, és vékony testalkatú vagy akkor szopok.Helyem van.