Csepelen passzíval veretném autódban.Privátba írj
Szopnek ma. (Akar dugas is lehet)Kecskemet +50km korzeteben. Kocsim es helyem is van.
Sziasztok! Ma (szombat) estére keresek Kalocsán diszkrét pasit aki leszopna. Kíváncsi hetero 40 éves férfi vagyok.
Sziasztok, szopnék-szopatnék ma hely van szoboszlón írj ha érdekel
Tatabányán keresem partnerem

Debreceneben cumiznék diszkrét ápolt macis pasi vagyok, és bő nyállal cumizok, utolsó cseppig nyelnèm.
Valaki szopna ma kisvárda!
Cserébe én kiverem a farkad!
Cserébe én kiverem a farkad!
Sziasztok!
Hétfőn délelőtt közös faszverés, kiverhetjük egymásnak. A többit meg meglátjuk, de érdekelne milyen a fasznak a másik végén lenni, még sosem volt ilyen kalandom. Passzív szerep érdekelne, hogy milyen mikor szopatnak, dugnak. 25 vagyok, 73 kg
Hétfőn délelőtt közös faszverés, kiverhetjük egymásnak. A többit meg meglátjuk, de érdekelne milyen a fasznak a másik végén lenni, még sosem volt ilyen kalandom. Passzív szerep érdekelne, hogy milyen mikor szopatnak, dugnak. 25 vagyok, 73 kg
Marcali környékén ma este bi pasi?
Valaki Pècs-Mohács?
Miskolcon mostanában valaki, valakik?
Sziasztok! Most a "hajnali", reggeli órákban, gödöllő 17-ker vonalon van valaki aki kalandozna autóban? Aktív, jóképű, férfias férfi vagyok.
Most Boráros tér környékén sexelni valaki?
Hello,de igen, lenne kedvem. Le is szopnálak.
(Ez egy válasz Nemadommm üzenetére (2025. 02. 07. péntek 13:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 02. 07. péntek 13:21

Valakinek nincs kedve most kiverni a farkam? Bp! Kocsimban vagy nálad!
Neszmély környékén orál?
Fiatal, jóképű bi srácot keresünk....
Keresünk mostanság egy csinos bi srácot aki párom farkát kiveri és az ő farkát mi vernénk ki együtt
Meleg passzív srácot keresünk pár mellé harmadiknak.(férfi, nő) 35 éves igényes sportos srac es 28 éves csinos, igényes nő.
Ma estére! Bp
Ma estére! Bp
sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma Budapesten

Értelmesebb fiúval ismerkednék Budapesten.