Kecskemet kornyeken biszex diszkret partnert keresek, akar hosszabb tavon!
Sziasztok!
Bi pár Férfitagja vagyok. Most keresnék Bi fiúkat, lányokat!
Most a párom nincs itt, Én szeretnék Pasit, a pasi!!!!
Férfias játékokhoz.
Írjatok!
Bi pár Férfitagja vagyok. Most keresnék Bi fiúkat, lányokat!
Most a párom nincs itt, Én szeretnék Pasit, a pasi!!!!
Férfias játékokhoz.
Írjatok!
Ma éjszaka?
Hétfő délutánra keresek szopo partnert! Viszonoznod sem kell ha nem akarod. Szabadban vagy autóban is ok!
biszex masszőrt keresek, akit közben szophatok is
Kemény farkat szopnék Móvár - Győr
Budán estére keresek szexpartnert!
Szépvölgyin valaki?
Kalandoznèk Budapesten, ma este.
30 éves srác vagyok autóval...
Üdv. A.
30 éves srác vagyok autóval...
Üdv. A.

Sziasztok! Uni Bi pasit keresünk ma estére. Csak akkor írj, ha ma este még mobil vagy. Észak-Kelet Pest megye.
Masszört keresek ma estére
Sziasztok!
Szopnék most 48 év feletti pasit/pasikat. Helyem van, teljesen anonym, térdelve várlak az előszobában. Ha végeztél mehetsz. Méret nem lényeg, csak ápolt legyél.
Szopnék most 48 év feletti pasit/pasikat. Helyem van, teljesen anonym, térdelve várlak az előszobában. Ha végeztél mehetsz. Méret nem lényeg, csak ápolt legyél.
Nyiregyi nagyfarkú pasit szopnék.
Sziasztok!
Ma este keresek budapesti biszex masszőrt, aki masszázs közben meztelen a farkat a szamba tolja, majd miután jól beolajozza a fenekem, meg is dug rendesen!
Ma este keresek budapesti biszex masszőrt, aki masszázs közben meztelen a farkat a szamba tolja, majd miután jól beolajozza a fenekem, meg is dug rendesen!
Szendrő, Edelény, barcika környékén valaki?
Írtam Privátban köszönöm
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 04. 02. szombat 12:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 04. 02. szombat 12:08
Törölt felhasználó (1941432)

Sziasztok! Ma estefelé keresek hellyel rendelkező szexpartnert max. 15cm mérettel. Szopás, dugás, masszázs.
Holnap délelött Székesfehérváron srác? Kezdő biként taliznék
Sziasztok, ma este, diszkrét, biztonságos kaland? Helyem van

Szopnék. Nagy popóval rendelkező passziv, jól kúrható duci srácként keresem aktív partnerem, aki szereti a nagy popsikat. Székesfehérvár.
Holnap Albertirsán szopatnék.