15.16.17.18 kerületbe vecsés üllö ecser környékén keresek diszkrét ápolt pasit akit dughatok szopathatok hétfö délelöt.kizárolag helyel rendelkezök keresenek
Szopatni szopni keresek Budán estére
Sziasztok!
Aktív pasit/pasikat keresek, akiknek van már néminemű rutinjuk pasikkal!
Fontos hogy hellyel rendelkezz, mert nekem nincs!
Elég nyitott személyiségnek tartom magam. Mielőtt írsz, kérlek vedd figyelembe, hogy passzív szerep ami izgat és nem fogok első alakommal azonnal szexelni!
Aktív pasit/pasikat keresek, akiknek van már néminemű rutinjuk pasikkal!

Fontos hogy hellyel rendelkezz, mert nekem nincs!
Elég nyitott személyiségnek tartom magam. Mielőtt írsz, kérlek vedd figyelembe, hogy passzív szerep ami izgat és nem fogok első alakommal azonnal szexelni!
Paks és környékén kanos aktív vagy uni pasi, pasik?
Győr környéki kanos aktív pasi kerestetik ma estére
Valaki Pest déli részéről???
Kaland ma valaki?
Helyem van!
Helyem van!
Írtam
(Ez egy válasz Gabi31 üzenetére (2025. 05. 25. vasárnap 16:01), amit ide kattintva olvashatsz)
Fehervaron bisex pasi, srac közöshokira?
Privizz....köszi
Privizz....köszi
Kaposváron valaki??
Szívesen kinyalnék egy fiatal popsit.
Aktív pasit fogadnék Baján.
Hétfőn napközbe szopnék szopatnék Kecskemét környékén
Hali most estére keresnék CSAK 48+os aktív férfit aki dugna és szopatná a szám. Női ruha kedvelő, 24 éves szőrös vékony testel rendelkező srác vagyok utazni tudok VELENCE és vonzáskörzete (fejér megye)
Jövőhéten Siófokon szopnék.
Győrben vagy környékén egy oldalúan szopnék, akár kocsiban is
Bisex párt keresek , ahol a hölgy szereti ha a párját előtte szopatják és dugják. Ha nem szeretne beszállni csak nézné az sem gond!!! Igényes jóképű férfias férfi vagyok!
Nagyon szívesen ismerkednék 40 év feletti bi/hetero férfival, aki szeret aktívkodni,daddy típusok jönnek be, szőrösek, picit pocakosak, férfiasak. Bi passzív vagyok. Helyem van, Eger.
Hétfő délelőtt rá érő aktív srác pasi aki jönne vagy jár Monor Gomba fele hely van 14 óráig rá érek.
Heteróként kíváncsiskodnék, adok kapok lenne a legjobb de majd alakul csak normális egészséges emberek társaságát keresem! Budapesten belül