Sziasztok, KECSKEMET, farokveres, szopas ami erdekel
akar oda vissza...

Dorogon szopnék, lehetőleg borotvált, vékony testalkatú pasit, de meg is dughatsz ha akarsz.Helyem van.
Holnap délelőtt ápolt pasit aki szopatna.hely kellene.Kelet pest.
Közös masztira valaki pest megyében hely adott
Vicces ez a fórum. Nem tudom, és nem is tudom elképzelni, hogy mindenki a hosszú távú kapcsolatot keresné. Egyébként az első alkalom után fog kiderülni,hogy lesz-e folytatás... Szóval azon filoztam, hogy sokan inkább kiverik, valószínűleg fizetnek egy szoptatásért, ahelyett hogy a jelentkező ajánlatát igénybe vennék... Nem könyörgök, hogy szeretnék szopni. Csak nem értem a hozzá állást. Ha egy hetetó aki kevés szabadidővel rendelkezik, de viszonzás nélkül szopna, nincs rá szükség. Akkor miért sírnak sokan, hogy "de jól esne, ha leszopnálak"? Ês igen, alkalmanként szívesen számba venném egy másik férfi farkát, kényeztetném és megkóstolám... De nem jön össze. Tényleg azonnal hosszú távú kapcsolatot akar mindenki? Lehet, de talán először pki kellene próbálni a jelentkezőt...
Egyet értek veled .engem szophatsz bármikor mindenféke kötötcség nélkül.irj rám privátba ha érdekel
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 05. 27. péntek 17:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 05. 27. péntek 17:16
Törölt felhasználó (4655882)

Vicces ez a fórum. Nem tudom, és nem is tudom elképzelni, hogy mindenki a hosszú távú kapcsolatot keresné. Egyébként az első alkalom után fog kiderülni,hogy lesz-e folytatás... Szóval azon filoztam, hogy sokan inkább kiverik, valószínűleg fizetnek egy szoptatásért, ahelyett hogy a jelentkező ajánlatát igénybe vennék... Nem könyörgök, hogy szeretnék szopni. Csak nem értem a hozzá állást. Ha egy hetetó aki kevés szabadidővel rendelkezik, de viszonzás nélkül szopna, nincs rá szükség. Akkor miért sírnak sokan, hogy "de jól esne, ha leszopnálak"? Ês igen, alkalmanként szívesen számba venném egy másik férfi farkát, kényeztetném és megkóstolám... De nem jön össze. Tényleg azonnal hosszú távú kapcsolatot akar mindenki? Lehet, de talán először pki kellene próbálni a jelentkezőt...
Péntek-Szombat késő este vagy Szombat-Vasárnap kora hajnalban Nógrád megyében(Kálló) 28 éves passzív pasi szopna/dugatná magát aktív pasi kocsijában/szabadban
Ma este aktív partnert szopnék, esetleg dughatna is.
Helyem nincs, kocsiban/nálad is oké a dolog.
27 éves, vékony passzív vagyok.

27 éves, vékony passzív vagyok.
Sziasztok!! Szombat délelőttre keresek borotvált farkát kölcsönös orálra Pápa és környékén!!
Gulyadombon most valaki? Passzív légyszi ne..!!
Sziasztok. Holnap (szombat) pest megye... pécel környéke... közös hoki? Akár szabadban is.
Ma valaki találkozni helyem van
Nyiregyházán nagyméretű pasi aki szopatna?
.
.
Diszkrét,értelmes, normál testalkatú és férfias 30-as hasonlót keres orálra és/vagy hokira Pesten.
Pesten most hellyel rendelkező férfit keresek de lehet meleg pár is
Most valaki XI ker Dunapart Kondorosi úti kifolyó?
Sziasztok! Akár még ma este valakivel kellemesen kikapcsolódnék! Jelentkező?
Ma este közös masztira keresek fiatal, igényes srácot. Bp.
Pécs esetleg lenne valaki?
Sziasztok! Fejér megye/ Baracska közelében kalandoznék most! Kezdő bi vagyok! Gyertek erre!