Mostanaban valaki megszopatna pest megyeben ?
Holnap délután 3 kor lesz kint valaki nyéken egy kölcsönös szopás
50feletti aktívat keresek
Sziasztok,
Ma este biztonságos kaland?
Sportos bi uni srác vagyok, helyem van Szentendrén.
Diszkréció, biztonság adott és elvárt.
Ma este biztonságos kaland?
Sportos bi uni srác vagyok, helyem van Szentendrén.
Diszkréció, biztonság adott és elvárt.
Kedd délelőtt rá érő aktív srác pasi aki jönne vagy jár Monor Gomba fele hely van 14 óráig ráérek.
Ha eljössz,Èn leszoplak!
(Ez egy válasz Zsoltika933 üzenetére (2025. 06. 09. hétfő 10:47), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Állandó megbízható jó faszú orálhavert keresek. Ne légy sovány, nem árt ha szőrös vagy, de férifas legyél mindenképp... Helyem nincs, de autós kaland is érdekel!!!
Sziasztok! Állandó megbízható jó faszú orálhavert keresek. Ne légy sovány, nem árt ha szőrös vagy, de férifas legyél mindenképp... Helyem nincs, de autós kaland is érdekel!!! HATVAN és 40 km-es környéke!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dány-Zsámbok környékén keresnék srácot.
Diszkréció alap!
Privátba írj!
Diszkréció alap!
Privátba írj!
ujpesten szopnek
Sziasztok valaki most a Tisza tónál közös hoki? Ha gondolod jelezd privin köszönöm
Gödöllőnél valaki aki cumizna most?
Dorogon keresek valakit, aki elverné a seggem.Cserébe ha szeretnéd, és vékony testalkatú vagy akkor szopok.Helyem van.
Most valaki szopna. Szopatnak
4 ker. Timár utca vége . " újpesti nudi" senki nem jön most ki?
Kaland ma valaki?
Kanos pasit keresek szopásra farok masszàzs
Dugható is vagyok!
Kanos pasit keresek szopásra farok masszàzs
Dugható is vagyok!
Repter?
Szopnék szopatnék Bp írj
11 körül voltam kint, de senkit nem találtam, igaz, akkor kicsit még hűvösebb volt.
(Ez egy válasz ffivagyok üzenetére (2025. 06. 09. hétfő 13:08), amit ide kattintva olvashatsz)
Holnap délelőtt (megbeszélés esetén később is) Győrben vagy környékén szopnék/szophatsz és meg is dughatsz ha szeretnél.