Sziasztok ma kb 9 orakor Hatvanba kinek lene kedve szopni? Akit érdekel privátba keresen
Balatonmária-Marcali környékén 2 bi pasi megnézne bi bárokat, vagy srácokkal kölcsönös farokverés.
Sziasztok
Lenne aki most hajnalban vagy a kora reggeli órákban szívesen kényeztetne egy helyes, intelligens , frissen borotvált szép farkú srácot, Veszprém,- Gy.M.S., Vas megyében, autós kaland is … utazni tudok 50-70 km-t, ha messzebbről írsz, tudj Te is és valahol félúton .....
Lenne aki most hajnalban vagy a kora reggeli órákban szívesen kényeztetne egy helyes, intelligens , frissen borotvált szép farkú srácot, Veszprém,- Gy.M.S., Vas megyében, autós kaland is … utazni tudok 50-70 km-t, ha messzebbről írsz, tudj Te is és valahol félúton .....
Sziasztok!
Hétvégén Veszprém-Ajka-Keszthely k. valaki?
Hétvégén Veszprém-Ajka-Keszthely k. valaki?
M3 autópálya kisbagi pihenő nyíregy felé oldalon szopnék ma reggel! Valaki jár arra? Fél7
Sziasztok
Ma,szombaton Budapesten bi párt vagy bi fiút keresek,helyel rendelkezőt.Ha van helyed meglátogatlak
Ma,szombaton Budapesten bi párt vagy bi fiút keresek,helyel rendelkezőt.Ha van helyed meglátogatlak
Sziasztok!
Valaki beengedne a torkába ma egy 19/5-öst Hatvan környèkèn??
Valaki beengedne a torkába ma egy 19/5-öst Hatvan környèkèn??
Debrecen most ?
Pest környékén most valaki közös hoki?? Nagyfarkt keresek
Uraim! Valaki szopni nyalni?
Sziasztok holnap délelöt szopni imádot keresek Hatvanba
Kinek kell egy szűz popsi Nyiregy +50km
Holnap reggel autós kalandra valaki? Fóti auchan parkoló? Kisbagi pihenő m3 on? Szopok,szopatok
Idősebb urat szopatnék ma este Bp
Sziasztok,
30 éves diszkrét sportos bi srác vagyok, havert keresek. Helyem van Szentendrén. Ma esetleg este vagy holnap valaki?
30 éves diszkrét sportos bi srác vagyok, havert keresek. Helyem van Szentendrén. Ma esetleg este vagy holnap valaki?

Ma este valaki kecskeméten szopna egy nagy vastag farkat?
Monoron és környékén keresek leszopható vagy szoptatható fiút.
Aktív vagy passzívat keressel?
(Ez egy válasz Sportosferfias üzenetére (2022. 03. 04. péntek 16:18), amit ide kattintva olvashatsz)
Ma este ráérek, Monorierdő!?
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 03. 04. péntek 01:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 03. 04. péntek 01:33
Törölt felhasználó (4562632)

Bi kalandot keresek ma éjszaka! Autóval rendelkezem Pest megye.
Apolt vagyok legyél te is az!
Apolt vagyok legyél te is az!

Ma este 9 után pesten kiverhetnèm egy nagyfarkú pasinak?? Ha 18cm megvan a méreted,irj.