Sziasztok! Helyes-férfias, aktív/uni srác-pasi? Hely van! Nyíregyháza-Debrecen?
Szűk, vékony fiatal feneket tágítanék, ahogy a profilomon is látható módon. Ha érdekel írj.
Fiatal vékony szőrtelen passzív van? smile
Sziasztok.
Kölcsönös orál valaki?
Kölcsönös orál valaki?
Lenne valaki a haverom? Bi passzív srác vagyok, aktívat keresek a korosztályomból,40+. Kezdő aktív jelentkezését is várom. Ha felkeltettem az érdeklődésed írj. Heves megye és környéke.
Szívesen szopatnék utazni tudó fiatalt , 30 éves 175 cm 80kg srác vagyok, ma este 8 ig bővebben privátban wink
Heves megye
Heves megye
Sziasztok
Lenne kedve ma valakinek kukkolni Fehérváron miközben masztizok a kocsimban?
Privátba jelezz!
Lenne kedve ma valakinek kukkolni Fehérváron miközben masztizok a kocsimban?
Privátba jelezz!
Kapuvár és Csorna környékén lenne srác ma este?

Közös hoki kölcsönös orál Buda? Írj
Sziasztok.Ma lesz valaki szépvölgyi parkolóban?Èrdemes lehet kinézni?
Szombathelyen ma valaki?
Sziasztok.
Ma este szopnék 6kerben, szállodaban vagyok.
Ma este szopnék 6kerben, szállodaban vagyok.
Budapest. Fót, Gödöllö környékén keresek pasit, aki fekve masszirozna, majd felhevült állapotban a számba tolná élvezésig
Sziasztok! Zalaegerszeg környékén keresnék ma estére fiatal fiút, kamionos kalandra
Ma este közös élvezetekre keresek fiúkat. Lehetsz kíváncsi heteto vagy tapasztalt bi is.
Hali!
Ma késő délután/kora este valaki Kelenföld környékén szopatna?
Ma késő délután/kora este valaki Kelenföld környékén szopatna?
Budapesten vagy Pest megyében viszonzás nélkül orálisan kielégítenék ápolt urat, pasit, srácot. Hely jó lenne, de kitalálhatunk valami egyéb helyszínt is. Ha a szimpátia kölcsönös, akkor rendszeresen, hosszabb távon is szívesen megtenném. Ha esetleg van barátnőd, feleséged és érdekli a dolog, akkor nyugodtan végignézheti.
Ma este Mosonmagyaróvár mellett valaki? Én passzív maci
Valaki most?
Hello
Kifejezetten kis farkú srácot vagy ilyen férfi tagú párt keresnék a kezdetekhez....
Miskolc-Eger-Salgótarján
Kifejezetten kis farkú srácot vagy ilyen férfi tagú párt keresnék a kezdetekhez....
Miskolc-Eger-Salgótarján