Nekem lenne
(Ez egy válasz extrém travi üzenetére (2024. 12. 26. csütörtök 16:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 12. 26. csütörtök 16:09

Kinek lenne kedve most szopatni üriteni egy jot?? kocsiban is megfelel.
Titkoslazakoma lenne kedvem kiverni veled
Aktiv ferfit keresek , akar rendszeres kalandozasra!
Csepelen passzív buszsofőr van prívátba írj
Vasárnap, Esztergom szauna? Bi vagy kíváncsi hetero pasi? Egy kis játék?
Szia! Minden ke van írva ha Oke írj üzenetet
(Ez egy válasz 71makkmarci71 üzenetére (2024. 12. 27. péntek 11:31), amit ide kattintva olvashatsz)
Balatonfűzfő uszoda ma este 6.00-kor férfi zuhanyzó gyertek többen közös hoki
Helo ..most ráérőt keresek , aki nyeli.Pesten 15 kerben van helyem.Borotvált 15 sok sperma.Ha nagy borotváltad van lehet én is bekapnám.
M5 be megy ma valaki???
Salgótarján-Eger-Hatvan-Gyöngyös-ózd vonzáskörzetében biszex férfias, normális srác/férfi van aki hasonlót keres? Legyél te is férfias adottságú, 80 kg vagy fölotte! Írj privát üzenetet!

Sziasztok.
Havi 2-3-4 alkalommal találkoznék egy egészséges, hetero/bi érdeklődésű normális sráccal. Én is ilyen vagyok.
Havi 2-3-4 alkalommal találkoznék egy egészséges, hetero/bi érdeklődésű normális sráccal. Én is ilyen vagyok.
Cegléden hellyel rendelkező passzív lenne most?
Sziasztok,
Ma delutan/este biztonsagos kaland?
Sportos bi uni srac vagyok, helyem van Szentendren.
Ma delutan/este biztonsagos kaland?
Sportos bi uni srac vagyok, helyem van Szentendren.
Sziasztok. Szívesen csatlakoznék hozzátok
(Ez egy válasz pityek123 üzenetére (2024. 12. 27. péntek 07:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 12. 27. péntek 07:29

Sziasztok! Meleg vagy biszex aktív pasit keresünk csak arra ami az társkeresős oldalunkon is le van írva. Se több se kevesebb . Nem mára és nem is holnapra keresünk így csak azok írjanak akiknek ez megfelel . Köszönjük
Hmvhelyen!
Egy szép kemény farkat, és a zacsit is masszíroznám amíg nem élvezel egy hatalmasat, ha szeretnéd a végén rám is spriccelhetsz bárhová.
Lakás van hmvhelyen, ápoltság adott és elvárt, privit várok.
Holnap délelőtt lenne a legjobb nekem.
Csak enyhe bi-részemről.
Egy szép kemény farkat, és a zacsit is masszíroznám amíg nem élvezel egy hatalmasat, ha szeretnéd a végén rám is spriccelhetsz bárhová.
Lakás van hmvhelyen, ápoltság adott és elvárt, privit várok.
Holnap délelőtt lenne a legjobb nekem.
Csak enyhe bi-részemről.
Bp nincs kanos pasi aki szopatna vegig
Ma illetve hétvégén pasit kényeztetnék orálisan. Hely van Zalaegerszegen. Keress privátban. Köszönöm.
Valaki ma Veszprém megye vagy Fehérvár? Egy tali? Utazni tudok

Valaki M5 Tesco glory??
Sziasztok!
Aktív partnert keresek orálra Ózdon vagyok helyem van .
Aktív partnert keresek orálra Ózdon vagyok helyem van .