Szopnék ma XI ker
Írtam privátban.
(Ez egy válasz JB004 üzenetére (2024. 12. 09. hétfő 19:57), amit ide kattintva olvashatsz)
Nagy popóval rendelkező, passziv, jól kúrható duci srácként keresem aktív partnerem, aki szereti a nagy popsikat tölteni. Képek, videók profilon. Privátban irj
Sziasztok szombaton Pest-Debrecen útvonalon a délelőtti órákban keresek diszkrét megbízható partnert.
Sziasztok! Ma reggel ,lenne kedve valakinek cumzni százhalombatta-Budapest között 6 os út?
Neszmély környékén orál?
Bp-n kedd,szerda, csütörtök,du korlátozottan van helyem,de autómban is szivesen veszlek a számba..Lehet random,vagy rendszeres,baráti vagy simán csak ürithetsz.Korod,méreted..stb nem lényeges.Ápoltság és diszkréció,ami számit.Kivánom az ondót,nyelem!irj
Ha eggy fincsi szopira vágysz írj lehettek 2 tten is sőt az izgatna igazán budapest
BP-n szopnék most valakit
Debrecenben elhanyagolt vagy kíváncsi pasit , vagy ha csak szeretnél egy jót cumiztatni, bő nyállal orálisan kényeztetnék ( én szopnék) , masztiban is benne vagyok akár kölcsönösen is de nem feltétel, ápoltság diszkréció adott és elvárt. Én ápolt diszkrét macis 30-as pasi vagyok.
Kedd délelőtt Bp,-en ? Írj priviben. Helyed ha lenne jó lenne.

Aktívpartnert keresek jászberényben és környékén napközbeni talira?helyemnincs utaznitudok.
Szia, merre felé vagy?
(Ez egy válasz jeel34 üzenetére (2024. 12. 09. hétfő 16:09), amit ide kattintva olvashatsz)
Szia, sajna korból kifolyólag nem férek bele, pedig érdekelne.
(Ez egy válasz bisex.srac üzenetére (2024. 12. 09. hétfő 18:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 12. 09. hétfő 18:34

Zugló és környékén van olyan pasi aki benne lenne pasis többesben? Leginkább aktív vagy olyan aki kölcsönösen benne lenne a szexben,.Korhatár max. 40 ha lehet sportos vagy átlagos testalkat. Bővebb infó privát üzenetben
Solymár és környékén közös hoki?
sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma Budapesten

Budapest valaki ma?
Sziasztok! Holnap délelött százhalombatta és Budapest között a 6 os úton valakit szopatnák! Autóban
Sziasztok!
Aki Pest mellett (Déli irányban) szívesen szopna vagy szopatna (vastag szerszámmal) az jelentkezzen!
Felveszel,akció,ennyi.
Aki Pest mellett (Déli irányban) szívesen szopna vagy szopatna (vastag szerszámmal) az jelentkezzen!
Felveszel,akció,ennyi.
Most Gyóngyösön valaki passzív?