Sziasztok! Bi férfit keresek diszkrét kapcsolatra. Békéscsaba és környéke.
Sziasztok!
Szopnek mq Bp-n.Lehetsz hetero bi meleg.Hely van.Gyere es szopass meg
Szopnek mq Bp-n.Lehetsz hetero bi meleg.Hely van.Gyere es szopass meg
Sziasztok! Bisex férfit keresek diszkrét kapcsolatra. Békéscsaba és környéke
Sziasztok.
Ma este Szentendren? Hely adott
Ma este Szentendren? Hely adott

Dányból van itt srác?
Diszkréció maximális!
Privátba írj.
Diszkréció maximális!
Privátba írj.
Borsod , Nógrád , Heves megye ? Bi pasi vagyok - írj
Hétfőn Fehérgyarmat-Nyírbátor vonzáskörzetéből keresek aktív pasit, aki szopatna. Írj privit!

Ma delutan szopna valaki eszak pest vagy belvaros
Paks ?
Ma egész nap, estét is beleértve, keresem partneremet/partnereimet Budapesten a Nyugatinál. Bisex pár lenne a legjobb. Hely van. Lszi privátban jelezz. Köszönöm
Balatonboglàr környékén valaki?? Biszex srácot keresnék, képek az adatlapomon. Üzit irj
Kanos faszt keresek szopnek Bp hely kell
Sziasztok, Győrben szopnék. Helyem van.

Bisex Roma srácot keresek
Gyömrő környéke? …
Gyömrő környéke? …
Kecskemèten szopok ma dèlelöt kocsi van irj szopas
Székesfehérvártól az m7-es és 67-es közvetlen környékén a délelőtt folyamán passzív sráccal vagy ilyen tagú párral taliznék. Akár autós kaland is oké... Privatban telefonszám csere oke
.
(Ez egy válasz Ber22 üzenetére (2024. 11. 01. péntek 05:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 11. 01. péntek 05:00

22 eves szuz vagyok es hihetetlenul megkivantam az idos faszt, most szopnek es dugatnam magam ujpestenhelyem van
22 eves szuz vagyok es hihetetlenul megkivantam az idos faszt, most szopnek es dugatnam magam ujpestenhelyem van
Sziasztok!
Keresem azt a nős bi srácot aki Szombathelyen lakik, asztalos és ha jól emlékszem Laci a neve. Kora nyáron beszéltem vele de elvesztettem a tel számát. Ha valaki tud segíteni megköszönöm.
Keresem azt a nős bi srácot aki Szombathelyen lakik, asztalos és ha jól emlékszem Laci a neve. Kora nyáron beszéltem vele de elvesztettem a tel számát. Ha valaki tud segíteni megköszönöm.
Maximális diszkréció mellett szopnék egy szép farkat... Odaadóan cumizok, lassan, mélyen érzékien, élvezettel-élvezésig:P
Írj privit, ha érdekel egy izgi kaland, van helyem is.
Írj privit, ha érdekel egy izgi kaland, van helyem is.