Ma valaki Pesten ?
Ma este szívesen kényeztetnék Nagytarcsán egy autóst
Ha érdekelne, írj

Ha érdekelne, írj
Ma Karcagon masszázs pasinak hely van .
Idősebb (55+), ápolt aki ma élvezkedne?

Szia, fiúk!
Budapesten, főként a 2. kerületből keresek menő pasikat! Ha egy laza, forró, élményekkel teli randira vágysz, autós kaland is benne lehet. Ne habozz, írj, ha érdekel, és nézzük meg, mi sülhet ki belőle!
Budapesten, főként a 2. kerületből keresek menő pasikat! Ha egy laza, forró, élményekkel teli randira vágysz, autós kaland is benne lehet. Ne habozz, írj, ha érdekel, és nézzük meg, mi sülhet ki belőle!
Reptéren van kint vki?
Sziasztok!
Budapest 11 ker Etele pláza környéken Okt 30 szerda kora estére - 6 után keresek valakit akivel jól éreznénk magunkat közös maszti es egyoldalú szopatas érdekelne. Fontos hogy én nem dugok es én sem vagyok dughato. Esetleg szimpátia esetén én is szopok de nem ígérem. Ami számomra fontos es kérlek vedd figyelembe:
Fontos a diszkréció mivel kapcsolatban élek én is teljesen diszkrét vagyok. Higiénia alapvető es hogy borotvált legyen a farkad. Enyém is az.
Sportos átlagos testalkat, kis pocak persze oke.
Ne legyél nálam idősebb. Merj találkozni!
Kiváncsi hetero is lehetsz sőt inkább ilyen típusú embert keresek aki csak kos fűszert vinne az életébe néha
Hely megoldható, diszkrét es tusolási lehetőséggel.
Legyél normális kulturált.
Kép csere alap! Arc nélkül. És egy kis beszélgetés a tali előtt de nem kell sok
Profit küldj legyszi ne itt írj. Igyekszem válaszolni.
Köszi hogy elolvastad es üdv mindenkinek
Budapest 11 ker Etele pláza környéken Okt 30 szerda kora estére - 6 után keresek valakit akivel jól éreznénk magunkat közös maszti es egyoldalú szopatas érdekelne. Fontos hogy én nem dugok es én sem vagyok dughato. Esetleg szimpátia esetén én is szopok de nem ígérem. Ami számomra fontos es kérlek vedd figyelembe:
Fontos a diszkréció mivel kapcsolatban élek én is teljesen diszkrét vagyok. Higiénia alapvető es hogy borotvált legyen a farkad. Enyém is az.
Sportos átlagos testalkat, kis pocak persze oke.
Ne legyél nálam idősebb. Merj találkozni!
Kiváncsi hetero is lehetsz sőt inkább ilyen típusú embert keresek aki csak kos fűszert vinne az életébe néha

Hely megoldható, diszkrét es tusolási lehetőséggel.
Legyél normális kulturált.
Kép csere alap! Arc nélkül. És egy kis beszélgetés a tali előtt de nem kell sok

Profit küldj legyszi ne itt írj. Igyekszem válaszolni.
Köszi hogy elolvastad es üdv mindenkinek

Hódmezővásárhelyen!
Holnap délelőtt örömmel masszíroznék egy szép formás kemény farkat spriccelésig hmvhelyen.
Lakás van, ápoltság adott és elvárt, privit várok. Csak enyhe bi. részemről.
Holnap délelőtt örömmel masszíroznék egy szép formás kemény farkat spriccelésig hmvhelyen.
Lakás van, ápoltság adott és elvárt, privit várok. Csak enyhe bi. részemről.
Békéscsaba bi férfi?
Neszmély környékén orál?
Nagy popóval rendelkező, passziv, jól kúrható duci srácként keresem aktív partnerem, aki szereti a nagy popsikat tölteni. Képek, videók profilon. Privátban irj
Ma este Tatabánya Turul?
Délpest vki?
Kecskemet +50km korzetben aktiv pasi? Passzivkodnek ☺️
Ma egész nap ráérek! Ha valaki kedvet érez, jelezze!
Sziasztok!
ma késő esti(22:00 után) randira keresünk uni bi pasit!
Nagy intimméret előnyben!
ma késő esti(22:00 után) randira keresünk uni bi pasit!
Nagy intimméret előnyben!
Eger és környékén, valaki, aki diszkrét bi passzív haverra vágyna?
Dányból van itt valaki?
Privátba írj.
Privátba írj.
Szia, fiúk!
Sziasztok! Kőbánya illetve környékén jő faszú uni vagy aktív?