Pakson szopatnék!
Holnap, azaz szombaton valaki egy autós közös hoki, esetleg orál?
Esztergom és környéke
Esztergom és környéke
Holnap reggel valaki Kecskemét, Tesco? Glory?
Sziasztok valaki most 20ker kocsival, vagy szabadban?
Sziasztok
Meg ujpesten vagyok, de 8-tol Ullon leszek. Keresek aktiv partenert szopásra. 22 éves vagyok, tobbit priviben

Meg ujpesten vagyok, de 8-tol Ullon leszek. Keresek aktiv partenert szopásra. 22 éves vagyok, tobbit priviben

Sziasztok, Győrben szopnék. Helyem van.

Senki nem akar egy szopást hétfön kora reggel? Te engem vagy én téged vagy oda vissza! Vagy anál is oda vissza ha akarod és nem hatalmas a méreted
(Ez egy válasz Picikuki30 üzenetére (2024. 10. 25. péntek 13:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 10. 25. péntek 13:31

Sziasztok! Hétfő hajnalban reggel 5 körül kölcsönös vagy egyoldalú cumiban benne lennék szabadban! Írj hátha
Most valaki egy Darkroom szopasra? Jossz, betolod a szamba, elvezel es mesz.
Szia! Holnap délelőtt egy masszázs mindkettötöknek? Ötvenes biszex masszőr vagyok
(Ez egy válasz Gerzs üzenetére (2024. 10. 24. csütörtök 19:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 10. 24. csütörtök 19:27

Sziasztok bi dolgokra keresek fiút 40-éves kortól szombathely környéke.
50/186/100 Budapesti méretes (21/6) férfi...
Ehyhe Bi párhoz csatlakozom izgalmas erotikus kalandokra...
Ehyhe Bi párhoz csatlakozom izgalmas erotikus kalandokra...
Most valaki Dunaúj Paks között valami jóra? Autó van utazni tudok!!
Kőszegen aktív srác ma?
vastag farokkal valaki ma/hétvégén orálra Pesten? max 46ig?
Szuasztok. Egy 47 éves férfit megszopatna ma valaki$
Nagy popóval rendelkező, passziv, jól kúrható duci srácként keresem aktív partnerem, aki szereti a nagy popsikat tölteni. Képek, videók profilon. Privátban irj
passzív mackós srác aktivat keres budapesten !
Bp?
Sziasztok! Valaki esetleg nem vezetne be a prosztata masszázs gyönyöreibe most ? Ki szeretném próbálni milyen úgy élvezni egy nagyot! Nálad vagy kocsiban,szabadban! Bp! Sok jön

Szombaton napközben szopnék,dugatnám magam akár többesben is. Élvezz a számba,arcomra! Bi párok mindkét tagját kielégítem! Női cuccokban vagy anélkül. Távolság nem gond.
Miskolc és környéke bi pasi?