Budapest valaki?
Sziasztok
Ma este 20 óra fele Székesfehérváron lenne kedve valakinek egy közös masztihoz velem?
Privátba írj és megmondom hogy hol leszek!
Ma este 20 óra fele Székesfehérváron lenne kedve valakinek egy közös masztihoz velem?
Privátba írj és megmondom hogy hol leszek!
Szopnék most Albertirsánál a régi 4esen a régi benzinkútnál
Sziasztok! Valaki légyszi privátban leírja hogy jutok el a reptér mögé? Meg esetleg hogy mire lehet ott számítani?
Debrecenben elhanyagolt vagy kíváncsi pasit , vagy ha csak szeretnél egy jót cumiztatni, bő nyállal orálisan kényeztetnék ( én szopnék) , masztiban is benne vagyok akár kölcsönösen is de nem feltétel, ápoltság diszkréció adott és elvárt. Én ápolt diszkrét macis 30-as pasi vagyok.
Szopnék most Cegléd,Albertirsa környékén
Szexmasszôrt is keresek, bi pasi, Bp.hely van
Sziasztok, valakit Győrben leszopni? Helyem van.

passzív mackós srác ismerkedne
Baja vagy környéke? Hely, kocsi van
Van esetleg (lelkes amatőr) bi ffi masszőr, aki tetőtől talpig jól átmasszírozna ... Bp, Pest megye, illetve Kecskemét (észak Bács-Kiskun megye) és környékén?
Egy kis bi "játékban" is benne lennék .. Kizárólag nem dohányzó, tiszta, diszkrét, hellyel rendelkező partnert keresek!
Egy kis bi "játékban" is benne lennék .. Kizárólag nem dohányzó, tiszta, diszkrét, hellyel rendelkező partnert keresek!
Most hétvégén, 30-60 év körüli, hellyel rendelkező, férfias partner kedvére lennék.

Van itt idősebb pasi, aki ma szopatna?
Sziasztok!
Holnap délután valaki Fehérvár, Veszprém környékén?
Max 45 ig
Holnap délután valaki Fehérvár, Veszprém környékén?
Max 45 ig
Valakinek nincs kedve jatszadozni a farkammal amig elvezek egy nagyot magamra vagy rad?
Bp! Kocsiban vagy nalad.

Sziasztok! Október 17.- èn Zalakaroson a MenDan hotelben fogom tölteni az éjszakát! Erre az estére keresek, partnert, partnereket a szállodából vagy közelből, aki(K)nek lenne kedve egy 40-es sármos, intelligens, Bi/Uni pasival kényeztetni egymást! Akár a szállodában, akár nálad! Privátban egyeztessünk!
Nagy popóval rendelkező, passziv, jól kúrható duci srácként keresem aktív partnerem, aki szereti a nagy popsikat tölteni.
Pécel környékén van fiatal srác/pár aki szeretné jól érezni magát délután?
Pilisszántó környékéről keresek szexhavert
Megismerkednék olyan kíváncsi hetero sráccal,úrral aki már rég ki akarja próbálni milyen ha egy srác orálisan kielégíti,úgy ahogy Te szeretnéd és ameddig csak bírod.Garantáltan nem fogsz csalódni!Igényes ápolt vékony srác vagyok,helyem van de akár hozzád is elmegyek.Kérlek csak akkor írj ha valóban szeretnéd és tényleg van szabad időd!Hitegetők ne!Köszönöm!Pestmegyei vagyok!