Szeged környékén ismerkednèk passzív sráccal.
Szia, írtam.
(Ez egy válasz nagybalazs üzenetére (2024. 12. 02. hétfő 23:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 12. 02. hétfő 23:54

Sziasztok!
Most Üllőn valaki megszopatna?
22 éves vagyok, közvetlen srác. Többit privibe

Az lemaradt, hogy a barátom éjjel 2-re ér haza, addig van helyem
)
(Ez egy válasz nagybalazs üzenetére (2024. 12. 02. hétfő 23:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 12. 02. hétfő 23:54

Sziasztok!

Sziasztok!

Férfias férfi most Dél Pest környéke?
Ismerkednék ma este még Budapesten. Hely megoldható. =)
Nyíregyházán holnap éjjel, lányhoz, párhoz csatlakoznék. Párok esetén biszex hármasra is. Biszexben passzív szerepben.
Holnap szopnek egy szep farkat..
Szia, szívesen megismerkednek veled
(Ez egy válasz Dambala01 üzenetére (2024. 12. 02. hétfő 15:51), amit ide kattintva olvashatsz)
Írnál valamit magadról?
(Ez egy válasz Balazs2002 üzenetére (2024. 12. 02. hétfő 20:43), amit ide kattintva olvashatsz)
Valaki ma Budán? Biszex vagyok
Debrecenben cumiznék diszkrét ápolt macis pasi vagyok és bő nyállal cumizok.
Most december 8 szombat estére keresünk bisex párt nagy méretű biszex pasit. Mi két biszex pasi és egy fiatal biszex csaj vagyunk. Helyünk van Győrben!
sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma Budapesten

M5 tesco mosdó mostanában valaki?
Enyhe bi párt keresek hármasra. Igényes heteró srác vagyok, aki szeretne kísérletezni bi irányba. Helyem van Budapesten, és utazni is tudok normális kereteken belül. Eddig komoly megkeresést nem kaptam, de tudom hogy vannak párok, akik hozzám hasonló srácot keresnek és szívesen beavatnának egy kezdő srácot, akár orális játékokba, vagy két farok egy lyukban stb. Ha ilyen pár vagytok, kérlek írjatok.
Sziasztok , helyes diszkrét srác Győrben szopna. Helyem van!

Bekaphatna valaki
Én egy 43 éves srác vagyok és keresek egy idősebb, perverz, aktív (esetleg uni) urat vagy akár nagypapát 60 éves kor körül, de mindenféleképpen 50 felett. Egy ilyen taggal rendelkező párral is szívesen venném fel a kapcsolatot. Szimpátia és intelligencia fontos, anélkül nem fog menni. Az ismerkedés során számomra imponáló, ha kedves vagy velem, viszont szex közben szeretem a magabiztos, határozott, domináns fellépést. Ha csak szopatni szeretnél, az is rendben van.
11.Kerületben szopnék vagy szopatnék. Hely van.