Senkinek nincs kedve közös faszverésre kint a szabadban pedig olyan jó idő van hozzá 13 kerület
Ma is
(Ez egy válasz Bisex01 üzenetére (2024. 09. 06. péntek 20:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 09. 06. péntek 20:23

Szopnék, nyelném a gecit! Zugló/kőbánya határán, Rákos-patak mellett.
Szia, írtam privátban.
(Ez egy válasz ember84 üzenetére (2024. 09. 07. szombat 20:10), amit ide kattintva olvashatsz)
Szeged?
Sziasztok. Szigetszentmiklóson (Budapest agglomeráció) helyem van, kölcsönös cumizásra, hokizásra keresek partnert, de bármire nyitott vagyok. Aktív, fiatalos, közepesen macis alkatú fiú vagyok. Részleteket privátban megbeszélhetjük.
passzív mackós srác 11es intimmel partnert keresek minden jóra

Helo most a 13 kerületben dunaparton valaki benne lenne közös faszverésbe?
Valaki most 20ker határ útnál a kiserdoben
Hello, 18-35 éves kor között keresnék srácot, közös/kölcsönös masztira, helyem van de ritkán
Szia, írtam privát üzenetet.
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 09. 07. szombat 19:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 09. 07. szombat 19:26
Törölt felhasználó (4755873)

Sziasztok! Szopnék ma! Közös hokira is keresek valakit!
Sziasztok! Szopnék ma! Közös hokira is keresek valakit!
Sziasztok! Mi egy 48/54 éves fiatalos valós biszex (nő-férfi) pár vagyunk. Hasonló érdeklődésű hellyel rendelkező biszex párt, lányt, vagy pasit keresünk ma estére! Egyedülálló pasi esetében minimum 18/5 méretű intim méret a vágy! A szimpátia és a kémia megléte miatt arcos és intim fotót fogunk kérni google chaten, amit természetesen viszonzunk! Privát üzeneteket várunk!
Ma este Gyöngyösön partnert keresek, dughatsz, számba élvezhetsz, korod, alkatod nem számít.
Írtam
(Ez egy válasz Titkosszopas üzenetére (2024. 09. 07. szombat 18:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 09. 07. szombat 18:16

Nem tudom kivel találkoztam tegnap battàn a gàt mellett, de ma is ott leszek...
Nem tudom kivel találkoztam tegnap battàn a gàt mellett, de ma is ott leszek...
Bi parokkal isnerkednek
CSŐ ! ma estére keresek Bács-m Kiskunmajsán egy diszkrét aktív pasit akit ma este csak cumiznák ! Írj rám
Estére Budán keresek szexpartnert!
Passzív pasit dugnék ma este budapesten, írj ha érdekel!
Sziasztok.Holnap kora reggel valaki Albertirsa-Nagykőrös útvonalon egy kis kaland? Diszkréció, ápoltság adott és elvárt