Szeged,illetve Bács megyében keresek aktívokat,alkalmi is,de rendszeresen is használhatsz.
Hmvhelyen holnap délelőtt!
Olajos farok masszázsra keresek holnap délelőttre Hmvhelyen egy kemény és formás farkat, írj ha tele a zacsid és szeretnél egy nagyot spriccelni , akár rám is élvezhetsz a végén.
Ápoltság adott és elvárt. lakás van, csak enyhe bi. részemről.
Privit várok.
Olajos farok masszázsra keresek holnap délelőttre Hmvhelyen egy kemény és formás farkat, írj ha tele a zacsid és szeretnél egy nagyot spriccelni , akár rám is élvezhetsz a végén.
Ápoltság adott és elvárt. lakás van, csak enyhe bi. részemről.
Privit várok.
Többen kérdezték, hogy hol van Dunakeszin a glory. A Dunakeszi Auchan "Korzó" bejáraton bejössz, elfordulsz balra. Van egy belső játszötér. A játszótérrel szemben vannak a mosdók. 3 fülke van. A középső és a hátsó között van a lyuk. A középső ajtó mindig foglaltat jelez, szóval érdemes megnézni hogy üres-e.
Hello, valakit leszopnék ma. Bp
sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma Budapesten. 11. kerület

Hogyan tudom jelezni, hogy én csak szopni akarok? Mi van, ha mind a ketten azt akarjuk csak?
De amúgy én is kösz a leírást
(Ez egy válasz beyonder üzenetére (2024. 09. 07. szombat 12:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 09. 07. szombat 12:44
De amúgy én is kösz a leírást

Hello!Ez úgy zajlik hogy bemész az egyik wc-be ahol van lyuk és a másik oldalon van már valaki vagy ha nincs akkor várakozol.A lyukon keresztül jelzik a szándékot vagy levágod magadtól hogy lehet-lesz valami: pl nem pisilni ill dolgát végezni jön be valaki hanem elkezd nézelődni,leskelődni,érdeklődni.Jelzés lehet ha átdugja pl az ujját.Àtdugják neked vagy átdugod te aztán mehet az élvezet.Utána diszkréten ki ki megy a maga útjára.Íratlan szabály szerint beszélni,megszólítani stb nem kell ill nem ildomos.
Kiskunfélegyháza környékén valaki? Oda-vissza?
Valaki Kökitermináltól kölcsönös hoki oral 30-40 perc múlva?
Sziopnék ma egy jót XI. ker
Kölcsönös hokira keresek partnert Szegeden és környékén. Enyhe dolgok érdekelnek.
Valaki szep farkat szopna 11ker
11kerben ki szopna le autod legyen
Most szopnék egy kanos srácot. 22 ker.
Ma reggel Veszprémben szopatnék.
Senki sincs aki egy jót szopatna? Örs vezér?
Holnapi nap keresek nagyfaszú aktív pasit,aki gumiban megszopatna keményen aztán telegecizné az arcom. Reptérnél vagy Szigetszentmiklós környékén
Valaki jöjjön élveztessen el ma éjszaka! 13. kerület Budapest
Most valaki az Örs vezér tér környékén?
Most valaki az Örs vezér tér környékén?
Valaki most 20ker határ útnál a kiserdobe