Pécsen szopatnék...
Sziasztok! Feleségemnek keresek masszőrt. Nem olyat aki szeret, hanem aki tud masszírozni. És el is jön, nem csak kamuzik! Itt tényleg mindenkinek csak addig van ideje míg igérget és kiveri?
Tata és környéke!
Tata és környéke!
Szia! Szívesen..csak kár hogy messze vagy..
(Ez egy válasz Golden45 üzenetére (2024. 09. 10. kedd 15:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 09. 10. kedd 15:27

Ápolt borotvált pasit keresek,aki rendszeresen szopatna,kiverné a számba!
Sziasztok! Csajos Travit vagy CD-t keresnék...csak nem találok :-( vagy nem ír rám... :-(
Ápolt borotvált pasit keresek,aki rendszeresen szopatna,kiverné a számba!
Ma keresek aktív/passziv/uni srácot kézi/ szajmunkahoz. Kölcsönös vagy egyoldalú elven(vagy én vagy te ahogy kivanod). Helyileg Keszthely es környéke, utazni max 50 km körzetben tudok. Privatban várom a valaszt
54-es úton,Kecskemét-Kecel.Szopok,szopatok.
Igazad van…:(
(Ez egy válasz zsebesjozsi67 üzenetére (2024. 09. 10. kedd 15:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 09. 10. kedd 15:06

Volt is már találkozom sok luft is volt de enis észre vettem méf annyit se irnak vissza hogy nem köszi szia
Volt is már találkozom sok luft is volt de enis észre vettem méf annyit se irnak vissza hogy nem köszi szia
(Ez egy válasz nagybalazs üzenetére (2024. 09. 09. hétfő 22:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 09. 09. hétfő 22:02

Miért van az, hogy mindenki kiírja azt hogy mit akar, de senki nem válaszol senkinek?
Volt már valaki, aki innen talalkozott valakivel?
)
Volt már valaki, aki innen talalkozott valakivel?

Valaki ma este taksony környékén találkozna 20 éves sráccal ?
Reptéren van vki kint vagyok.
Kölcsönös orál vagy amit szeretnél
Helyem van
Helyem van
péntek éjjel,szombat délelőtt szexpartnert keresek.
Sziasztok most valaki a Tisza tónál?
Székesfehérvár-Veszprém-Pápa vonalon vagy kis kitérővel keresek 6 után srácot aki talizna
kocsival leszek. Lehetőleg aktív vagy uni srácot (esetleg kíváncsi heterót) keresek

Reptéren van vki?
Sziasztok! Ma éjszakára és/vagy holnap napközben bármikor keresek aktív fiatal fiút, orálra. Helyem ma éjszaka nincs, de utazni tudok. Budapest vagy üllő környéke
)

Kaposvár környékén valaki közös hokira?
Sajnos én is ezt tapasztalom
Üdv, Balatonnál 60as aktívat keresek. 40es bi