Kint vagyok a kiserdoben a határ útnál. Valaki?
Budapesten valaki?
Még mindig keresek aktív idős, 48+ os aktív férfit, aki szopatna, dugna, viszonzás nélkül. Én 24 éves passziv srác vagyok, vékony, szőrös, szeretem a harisnyát! Tudok utazni velence vonzáskörzetében, vagy el is jöhetsz értem autós kaland vagy nálas
Aktiv ferfit keresek budapesten !
Ma este keresek pasit Budapesten,kocsi, extrém hely is OK, legyél bevállalós.
Most szopatnék szopnék dugatnék Budán! Olvass adatlapot. Ne, mikor idejössz nyögd ki, másra gondoltam!
Keresek egy fiatal, 20 év körüli srácot, aki szeretné hogy a térdemre fektessem és elfenekeljem, utána pedig nagy kedvvel szopna.
Sziasztok, Szentendre és kke?

Ma valaki 18-19 óra közt? A Szépvölgyin? Közös hoki
Déli környéke
(Ez egy válasz Csabika34 üzenetére (2025. 04. 14. hétfő 16:41), amit ide kattintva olvashatsz)
Van valaki most a hegedusbe?
Szia budan hol?
(Ez egy válasz Szexelő6333 üzenetére (2025. 04. 14. hétfő 16:32), amit ide kattintva olvashatsz)
Budán?
Neszmély környékén orál?
Hokipartnereket keresek Miskolcon
Pécsen szopatnék,elsősorban fiatal kezdőt vagy idős urat...
Sziasztok!Balatonboglár és környékén ismerkednék. Én 60 as 167/66,vékony férfi.
Nem csak egy gyors numerára vágyó, bi férfitagú PÁR vagytok, hanem fontos nektek, hogy kivel bújtok ágyba?
Nem ijedtek meg a saját nemetek érintésétől és önfeledten bele tudtok feledkezni egy négyes gabalyodásba?
Írjatok, mindenkinek válaszolunk, aki megfelel a keresési feltételeinek!
Nem ijedtek meg a saját nemetek érintésétől és önfeledten bele tudtok feledkezni egy négyes gabalyodásba?
Írjatok, mindenkinek válaszolunk, aki megfelel a keresési feltételeinek!
Hali . Békéscsaba környéken keresek fiatal passzív srácot aki szeret szopni ! Rendszeres találka is lehet . max30 éves korig .
23 éves passzív fiú elveszítené a szüzességét Újpesten van helyem is