Szia!
Aktuális még? (Ez egy válasz Tóth János üzenetére (2024. 08. 30. péntek 08:39), amit ide kattintva olvashatsz)
Aktuális még? (Ez egy válasz Tóth János üzenetére (2024. 08. 30. péntek 08:39), amit ide kattintva olvashatsz)
Helló! Győrben ma,most passzív pasi?
Szia!
Én is ilyesmit keresek!
Beszélünk? (Ez egy válasz X üzenetére (2024. 08. 30. péntek 12:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 30. péntek 12:24
Én is ilyesmit keresek!
Beszélünk? (Ez egy válasz X üzenetére (2024. 08. 30. péntek 12:24), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4723519)

Most Miskolcon cumizna valaki?
Miskolcon kukkolható vagyok farok verés közben.
Most Miskolcon cumizna valaki?
Van itt idősebb pasi, aki szopatni szeretne?
Délután a cinkotai bányatavat megnézem, kiséröt keresek
Aktív ill. Uni biszex partnereket keresek. Párhoz is szívesen csatlakoznék. Pest. Búvóhely jó lenne.
Gyömrő környékén valaki egy közös hoki ma 6 óra körül? Helyed legyen, autóban nem.
Szopnék bátaszéken valaki?
Itt vagyok, de sokáig nem tudok maradni.
Itt vagyok, de sokáig nem tudok maradni.
Szívesen szopnék Budapesten
Ma délelőtt 11 körül benézek a Dunakeszi Auchanban glory-ba.
Ma délelőtt Hajdúszoboszlón cumiznék diszkrét ápolt macis 30 as pasi vagyok, bő nyállal cumizok.
Sziasztok!
Ma d.e. kiverném egy pasinak!
Ma d.e. kiverném egy pasinak!
Sziasztok
Székesfehérváron illetve környéken keresek olyan férfit mai nap aki orálisan kielégítene a szabadban!
Privátba várom a megkeresést!
Székesfehérváron illetve környéken keresek olyan férfit mai nap aki orálisan kielégítene a szabadban!
Privátba várom a megkeresést!
Miskolcon valaki?
Hajdú-Biharit, és Szabolcs megyei férfit, az autójában szopnék, hétköznap a délelőtti órákban. Értemjössz, valahova kiautózunk és lecumizlak.
Bp . csatlakozna egy biszex pasi ma délután lány fiú párosunkhoz? Lány 170magas 95kg 37 éves nagy cicis.
Képet emailba....
Képet emailba....
Csorna valaki?