Szigetszentmikloson cumiznék ma
Hello!
Aktív Bikát keresek.
Kor alkat nem lényeg. Nagy vastag fasz jöhet.Lehetek ketten vagy hárman. Szopok gecit nyelem és baszható vok. Csajosan öltözők. Tanga combfix magassarkú.smink paroka
Aktív Bikát keresek.
Kor alkat nem lényeg. Nagy vastag fasz jöhet.Lehetek ketten vagy hárman. Szopok gecit nyelem és baszható vok. Csajosan öltözők. Tanga combfix magassarkú.smink paroka
Este 17. kerületben csajom előtt szopatni, szopni keres3k
Este 17. kerületben csajom előtt szopatni, szopni keres3k
Szopnék, nyelnék, nyalok, kúrhatsz!! Valaki? Hely van, Érd-Bp???? CSAK AKTÍVAK!!!
Délután Tápiószentmárton strandon leszek, talizni szeretnék
Sziasztok! Kecskeméten vékony, sprotos igényes fiatal srácnak felajánlanám a játékaimat kipróbálásra. Van műpunci, farokpumpa, G-pont vibri, análplug. Hasonló érdeklődésű pár is jöhet.
Ki szerezne örömöt nekem?
Ki szopatna Debrecenben?
Megismerkednék olyan kíváncsi hetero vagy enyhe biszex érdeklődésű sráccal,úrral akit már régóta foglalkoztat hogy kipróbáljon egy-két izgalmas dolgot fiúval(közös hoki,orál).Kérem csak olyan írjon aki mer és akar is találkozni.Pestmegyei ápolt nagyon igényes srác vagyok,helyem van.Nem levelezgetni akarok hanem találkozni.Írj ha magadra ismersz!Maximálisan diszkrét vagyok!
Sziasztok! Holnap reggel Dunaújvárosban, vagy a környéken aki(k) benne lenne szexben?
Sziasztok!
Pilisvörösváron szeretnék szopni.
Pilisvörösváron szeretnék szopni.
Budán szexelnék!
ujpesten vki hoki?
Budapest
(Ez egy válasz parpar2936 üzenetére (2024. 08. 20. kedd 10:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 20. kedd 10:36

Kb 1 -1,5 ora mulva a belvarosban kihez lehetne csatlakozni egy kozos hokira vagy egyoldalu lazotasra? ( televagyok jelige)
Kb 1 -1,5 ora mulva a belvarosban kihez lehetne csatlakozni egy kozos hokira vagy egyoldalu lazotasra? ( televagyok jelige)
Sziasztok, Győrben szopnék. Hely van!

Szopnék, nyelnék, nyalok, kúrhatsz!! Valaki? Hely van, Érd-Bp???? CSAK AKTÍVAK!!!
Ma este Székesfehérvár-Baltonfenyves között autópálya mellett 2 bi pasi megnézné srácok faszverését.