Valaki aktív mai napon Ózd és környéken?
Helyem van 28as mackós tetovált srác
Ha nem baj nem adom fel
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 08. 13. kedd 20:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 13. kedd 20:42

Törölt felhasználó (4656903)

Nincs Ózd környékén senki nyugodjál meg. Még Pest környékén sincs.
Nincs Ózd környékén senki nyugodjál meg. Még Pest környékén sincs.
(Ez egy válasz Gepesz28 üzenetére (2024. 08. 13. kedd 20:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 13. kedd 20:15

Zalaegerszegen most pasi? Óralisan kényeztetnék. Hely adott.
Debrecenben elhanyagolt vagy kíváncsi pasit , vagy ha csak szeretnél egy jót cumiztatni, bő nyállal orálisan kényeztetnék ( én szopnék) , masztiban is benne vagyok akár kölcsönösen is de nem feltétel, ápoltság diszkréció adott és elvárt. Én férfias mackós 30-as szőrös pasi vagyok
Pestmegyei nagymackó aki péntek délután esetleg szombat napközben ráér? Szimpátia fontos
Sziasztok, Dombóváron cumiznék ma valakit.
sziasztok! 31 éves passzív győri pasi keresi partnerét férfi vagy férfiak (akár egyszerre többen is) személyében, csak orálra, eleinte csak passzívként, később lehet akár kölcsönös is vagy szex is. Elsősorban hosszútávra, de alkalmiban is benne vagyok. Nálad vagy kocsidban, szabadban megoldható hétköznap a délelőtti órákban vagy hétvégén bármikor (megoldható akár más időpont is). Vészmegoldásként egy kulccsal zárható pincehelyiséget is tudok biztosítani. Kis méret és tapasztalatlanok, fiatalok, kezdők, kiváncsi heterok előnyben, de egyáltalán nem feltétel, mindenkivel szívesen találkozok, nem vagyok a hosszú levelezések híve
További részletek üzenetben!

Szívesen szopogatnálak Budapesten, hosszan, sokáig.
Délután Budán élvezkedni!
Közös hoki kölcsönös orál Bp? Írj
Lenne kedve ma este valakinek Komárom Esztergom megyében kalandozni 1-et az esti órákban?
Hellyel rendelkezők leveleit várom privátba!
Hellyel rendelkezők leveleit várom privátba!
Megnéznék egy állót egy óra mulva Albertirsánál a régi Grill büfénél
Játszótársat keresek most délutánra a 11. Kerületben, írj és beszéljük meg!
Szopatnék kezdő fiatal fiut. Pécs
Sziasztok!
Csongrád megyében keresek titkos kalandot
Csongrád megyében keresek titkos kalandot

Én szívesen beülnék hozzád, írtam levelet is!
(Ez egy válasz Kempinges üzenetére (2024. 08. 13. kedd 11:28), amit ide kattintva olvashatsz)
Dorogon szopnék( viszonzás nélkül) vékony testalkatú, lehetőleg borotvált farkú pasit.