Most éjszaka szopnék viszonzás nélkül. Baszható is vagyok. Nagyvárad Tér mellett vagyok. Kocsidban is ok.
Szopni imádot keresek kor alkat nem számít
Valaki ma délutàn? Női fehérneműt kedvelő passzív bi vagyok Miskolc mellett. Csak autós kaland.
Valaki ma délutàn? Női fehérneműt kedvelő passzív bi vagyok Miskolc mellett. Csak autós kaland.
Sziasztok! Ma reggel -délelőtt valaki/k Pécsen?
Debrecen es környékén ismerkednék !
Masszôrt keresek Bp. Olyat aki masszàzs àgyon massziroz, meztelenul, mikôzben belògatja a szàmba merevedô farkàt, majd kènyeztetem. Kôzben alaposan leszopom Õt is
Szegeden szopnék most 13 ig van helyem de menni is tudok
Sziasztok ! Középkorú pár vagyunk, molett hölgyel. Vidámak fiatalosak. Első alkalommal keresünk férfit hármasra. Férj kiprobálná az enyhe Bi dolgokat pl szopást.
13.kerbe,biszex pasik?
Cegléden ma este kaland?

Bp-n pénteken reggel 9 töl 12h-ig,lenne idöm ismerkedni,találkozni autom van.Ápolt értelmes pasit leszopnék,ha igényli viszonozhatja...várom jelentkezésed..
Sziasztok!
A mai napra keresek kolcsonos dugashoz, szopashoz fiatal, szortelen partnert. Zugloban tudok helyet biztositani.
A mai napra keresek kolcsonos dugashoz, szopashoz fiatal, szortelen partnert. Zugloban tudok helyet biztositani.
Sziasztok! Péntek késő délutánra/estére keresek hellyel rendelkező, aktív pasit Budapesten. Mindenképp légy sportos, és igényes, 25-40-es korosztály érdekelne!
Sziasztok!
Délpest vki?
Hello Bi uni srác vagyok kalandot keresek!
Rendszeres fszopót keresek-nem dugni ! Szopni !!
Telszex vagy közös hoki most viberen?
Ma este a18-kerben, barátnő, feleség előtt, leszopnám a barátot, férjet.