Sziasztok valaki most Ózdon orál kalandra?
Gondolom, lakhelyedhez közel keresel. Amúgy itt kicsi az esélye annak, hogy olyan párt keress, ahol a férfi bi. Sok férfi bi hirdet itt, de többségük szólóban hirdet.
(Ez egy válasz Hamm07 üzenetére (2025. 06. 28. szombat 08:19), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok. Valakit Győrben leszopni? Helyem van.
Párt keresek enyhe bi is ok, imádom ha nyalnak

Szopatna, dugna valaki Veszprémben vagy Fehérváron? Nyelem is. Írj privibe, ha szereted a nagy popókat. Hely van fehervaron
Méretes farkú aktív pasival ismerkednék hosszú távra hely kellene.
Dél Bp-M0 környékén valaki?
Kecskeméten vagy környékén keresek szexpartnert
Dányból keresek srácot!!!
Privátba írj!
Privátba írj!
Sziasztok ,ma este 22 óra után autódban szopnálak ,Budapest.
M5 dèlutàn kamionosoknak szopok pihenökbe. Ujhartyàn kecskemet között szeged felè 15 utàn.
Gödöllőnél most valaki aki cumizna?
Most, kora reggel szopás, szopatás? Bp
Szívesen megkóstolnám valakinek a frissen csavart levét egész hétvégén bármikor Budapesten és környékén!
Alkat kor mindegy !Hely jó lenne !
Üdv Karcsi
Alkat kor mindegy !Hely jó lenne !
Üdv Karcsi
Sziasztok!
A mai napra keresek nudizásra, fűrdésre... igényes férfit, párt. A hely privát és Vasmegyében található.
A mai napra keresek nudizásra, fűrdésre... igényes férfit, párt. A hely privát és Vasmegyében található.
Sziasztok. Ma este azaz júni 28. 22 órától kizárólag aktív pasikat keresek gruppenre vagy anon baszásra. Gyertek ürítsetek. Helyem van X kerben. Részletek privátban. Macik öregek nem. Korhatár 42
Passziv bi ismerkednék. vasmegye

Dehogynem! Csak ma épp elutaztam. Vasárnap este jó?
(Ez egy válasz X üzenetére (2025. 06. 28. szombat 01:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 06. 28. szombat 01:19
Törölt felhasználó (4783553)

Kérem.. én csak egy kis èlvezetett keresek.. hát senki nem akar segíteni rajtam...
Kérem.. én csak egy kis èlvezetett keresek.. hát senki nem akar segíteni rajtam...
sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma Budapesten