Debrecenben elhanyagolt vagy kíváncsi pasit , vagy ha csak szeretnél egy jót cumiztatni, bő nyállal orálisan kényeztetnék ( én szopnék) , masztiban is benne vagyok akár kölcsönösen is de nem feltétel, ápoltság diszkréció adott és elvárt. Én férfias mackós 30-as szőrös pasi vagyok
Zalaegerszegen ma este 21:30 után pasit kényeztetnék orálisan, helyem lesz, privátban keress köszönöm
Gombán valaki?
Estére szexelni partner?
Sziasztok! Augusztus 16. Esten varom az urakat akik egy 29 eves fiu trimmelt popsijat magukévá tennék, csakis a bb szex szeretném ha minél többen felcsinálnátok az este folyamán, de ehhez viszont annyi hogy Gyorsszex formajaban! Kecskemeten.
Sziasztok!Kedden este Pesten keresnék domináns férfit vagy párt.
Sziasztok!
Szigetszentmiklós környékén keresek szexhavert, akivel rendszeresen kivernénk egymásnak.
Csak a délelőtti órákban érek rá, kb 8-11ig, helyem sajnos nincs, autóm van. Arcos képet nem küldök és nem is várok, kérlek ha az adott idő intervallum nem jó neked ne írj!
Csak normális, ápolt emberek társaságát keresem, nem a jövő hónapban!
Köszi, pacsi!
Szigetszentmiklós környékén keresek szexhavert, akivel rendszeresen kivernénk egymásnak.
Csak a délelőtti órákban érek rá, kb 8-11ig, helyem sajnos nincs, autóm van. Arcos képet nem küldök és nem is várok, kérlek ha az adott idő intervallum nem jó neked ne írj!
Csak normális, ápolt emberek társaságát keresem, nem a jövő hónapban!
Köszi, pacsi!
Siófokon valaki kaland?
Hajdúszoboszlón taliznék pasikkal
Sziasztok!
Keresek (többek között) IMPOTENS, fiatal(abb), szőrtelen(ebb) fiút, kéjelgős kényeztetésre (én » őt).
Keresek (többek között) IMPOTENS, fiatal(abb), szőrtelen(ebb) fiút, kéjelgős kényeztetésre (én » őt).
Szívesen találkoznék 40 év feletti pasival a Hegedűs Gyula utcai moziban valamikor térdelnék elötte passzív vagyok ha lenne valaki privátban kereshet
Vasárnap napközben keresek egy egészséges ápolt formás és méretes farkú aktív pasit aki szopatna gumiban és telegecizné az egész arcom. Reptérnél vagy környékén
Budapest-Pest-megyei srácot keresek,maszti vagy orál kalandra.Hetero pasival is ismerkednék,normál baráti hangulattal.Napközben van szabadidőm.Többit privátban megbeszéljük.
Most rázom ki,valaki megnézi?
Meglesnék egy autós,szabadtéri masztit Albertirsa kke
Szia! Írtam privát!
(Ez egy válasz gggoldengategg üzenetére (2024. 08. 08. csütörtök 11:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 08. csütörtök 11:18

Miskolcon autóba segítenék valakin. Délután 3-ig érek rá. Fiatal sportos srác vagyok. Utazni nem tudok
Győrben aktív pasit(pasikat) találni hellyel
Lesz mostanában valaki akár kukkolás, akár bi ffi játék reményében a reptérnél? Érdekelne minden lehetőség

Ma este mező nyárádnál, vattánál, szopok autóban
Szopnék szopatnék Bp írj