Szopnék most XI. ker
Ma valaki dél Bp. környékén?
Heves, Borsod, Nógrád megye ?
Debrecen, Tiszafüred masztit néznék.
Vki szopatna most? Zala megye Vas megye, privizz
bekes megye??
hello valaki esetleg ma délután Tiszakécske és környékén aki talizna kiverné a faszom? írj privátban
Ma reggel 6 óra körül repülőtér? Nem szopna senki viszonzás nélkül? Vagy a 10.kerben?
Sziasztok!
Ma reggel vagy délelőtt cumiznék!
Bp vagy bp és hatvan között bárhol!
Ma reggel vagy délelőtt cumiznék!
Bp vagy bp és hatvan között bárhol!
Ma Veszprém környékén szopatnék.
Írtam üzenetet.
(Ez egy válasz kivancsipasi999 üzenetére (2024. 10. 11. péntek 02:00), amit ide kattintva olvashatsz)
Ma reggel 6 óra körül repülőtér? Nem szopna senki viszonzás nélkül? Vagy a 10.kerben?
Szopnék hajnalban 4-5 körül
Most Éjszaka Leszopnák egy jó pasit viszonzás nélkül. Budapest 11.kerületben van helyem. Diszkréció adott
Sziasztok.
Holnap délután szopatnék Dorog/Esztergom környékén.
Holnap délután szopatnék Dorog/Esztergom környékén.
Heteró kapcsolatban élő pasiként alkalmanként kíváncsiskodnék és maximális diszkréció mellett szopnék egy szép farkat... Odaadóan cumizok, lassan, mélyen érzékien, élvezettel-élvezésig:P
Jó éjt!
Továbbra is keresnék Erzsébet-Soroksár-Nagykőrösi út környékéről vastag farkú inkább aktív (szopatni,dugni szerető)partnert.Ápoltság,diszkréció fontos.
Nem romantikus kalandot hanem csak szexet keresek,ha jól működik lehetőleg hosszú távra.
Továbbra is keresnék Erzsébet-Soroksár-Nagykőrösi út környékéről vastag farkú inkább aktív (szopatni,dugni szerető)partnert.Ápoltság,diszkréció fontos.
Nem romantikus kalandot hanem csak szexet keresek,ha jól működik lehetőleg hosszú távra.
Most szopatnek kocsidban
Szia!
Mi az akadálya?Pár "hetero" írt már nekem-bár egyikből sem lett eddig semmi... (Ez egy válasz Joci 76 üzenetére (2024. 10. 10. csütörtök 21:37), amit ide kattintva olvashatsz)
Mi az akadálya?Pár "hetero" írt már nekem-bár egyikből sem lett eddig semmi... (Ez egy válasz Joci 76 üzenetére (2024. 10. 10. csütörtök 21:37), amit ide kattintva olvashatsz)
Most Leszopnák egy jó pasit viszonzás nélkül. Budapest 11.kerületben van helyem. Diszkréció adott