Budán valaki?
Én
(Ez egy válasz pasicsavo üzenetére (2024. 07. 28. vasárnap 13:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 28. vasárnap 13:39

Ma Veszprémben vagy környékén valaki kér egy alapos szopást? Vagy épp mást
írj bátran

Én is úgy ébredtem!
(Ez egy válasz Nemadommm üzenetére (2024. 07. 28. vasárnap 12:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 28. vasárnap 12:56

Valaki a Balaton deli partján aki segitene rajtam? Allo farokkal keltem es nagyon tele vagyok
par fiú lany

Tisza-tó Vki?
Ma Veszprémben vagy környékén valaki kér egy alapos szopást? Vagy épp mást
írj bátran

Szolnok környékéről keresek megbízható partnert
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 07. 27. szombat 06:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 27. szombat 06:05

Törölt felhasználó (73899)

Szolnok kke
50+ hapsi értelmes, igényes emberekkel
/ L & F párral barátkozna
50+ hapsi értelmes, igényes emberekkel
/ L & F párral barátkozna

Ma délután a Harcsáson szopnék szopatnék. Valaki?
Valaki a Balaton deli partján aki segitene rajtam? Allo farokkal keltem es nagyon tele vagyok
par fiú lany

Bicske környéke valaki? írj üzenetet!
Debrecenben elhanyagolt vagy kíváncsi pasit , vagy ha csak szeretnél egy jót cumiztatni, bő nyállal orálisan kényeztetnék ( én szopnék) , ápoltság diszkréció adott és elvárt. Én férfias mackós 30-as szőrös pasi vagyok.
Szopnék szopatnék Bp írj
Valaki Balaton déli partján közös hokira?
Pasit keresek aki ma delutan szopatna.....
Balatonmária környékén kalandoznék holnap…
Mai napra napközben keresek egy nagyfarkú, ápolt, egèszsèges aktív pasit,aki szopatna gumiban, a végén sz srcomra élvezne. Pest vagy környékén, esetleg a reptérnél. Dagik ne keressenek
Zalaegerszegen ma, és holnap este pasit kényeztetnék orálisan, helyem van. Privátban keress. Köszönöm.
Dorogon szopnék( viszonzás nélkül) vékony testalkatú, lehetőleg borotvált farkú pasit.
Most valaki XI-XXII ker?
Nagy popóval rendelkező, passziv, jól kúrható duci srácként keresem aktív partnerem, aki szereti a nagy popsikat tölteni.
Járhatnál felém is
(Ez egy válasz Bizarr_SUB üzenetére (2024. 07. 28. vasárnap 07:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 28. vasárnap 07:57

M0 ecseri kihajtonal autombol kipucsitok. Szo nelkul johettek mogem allsz es uritessz.
13 ora korul. Irj es pontositunk.
Teljesen anonimben
13 ora korul. Irj es pontositunk.
Teljesen anonimben