2 pasit keresek, akiket egyszerre leszophatnék. Összeszokott haverok vagy alkalmi páros mindegy, csak többesen szopassatok. Benne vagyok autós, szabadtéri kalandban vagy szexmoziban is.
Salgótarján-Eger-Hatvan-Gyöngyös vonalon normális, értelmes, férfias biszex srác? 21-es, 23-as főút vonalán? Légy férfias, korrekt, hetero életvitelű! Írj privát üzenetet!

Sziasztok
29 éves mackós alkatú srác vagyok.
Ma napra keresek valakit aki jól megszopatna vagy popsit nyalatna.
Igényesség és diszkréció adott es viszont elvárt, nagyobb méret es dominancia előny, de bármit meghallgatok.
Igényesség és diszkréció adott es viszont elvárt, nagyobb méret es dominancia előny, de bármit meghallgatok.
Továbbra is keresek hétköznap kora reggeli órákra normális srácot 11ker Bocskai út környékén: itt van helyem ugyanis,de csak az említett időben.
Ha neked jó ez az időpont privátba írj!
44éves vagyok.
Ha neked jó ez az időpont privátba írj!
44éves vagyok.
Hétfő délelőttre keresek aktív potens pasit aki jönne helyem van Monor mellett Gombán
Tapizd meg a farkam!
Hi. Keszthelyen ismerkednék aktív férfiakkal. Imádok szopni, dugatni a seggem többesben is.
Fiatal passzív fiút keresek 5-ös út vonalon aki hellyel rendelkezik.
Sziasztok!
Holnap délelőtt a IX kerület mester utca és környékén valaki?
Holnap délelőtt a IX kerület mester utca és környékén valaki?
Sziasztok
Igényesség és diszkréció adott es viszont elvárt, nagyobb méret es dominancia előny.
Igényesség és diszkréció adott es viszont elvárt, nagyobb méret es dominancia előny.
Siofok ce plaza hotel, vki akciora ha ott van, sauna gőzkabin?
Privizz.....köszi
Privizz.....köszi
Szia
Kényeztethetnéd a @-m !
Sziasztok, Győrben szopnèk. Hely van.

Szopatna valaki a jövő héten Budapest és környékén? Hely kell !
Kiskunfélegyháza környékén valaki?
Szigetszentmiklóson (BP déli agglomeráció) helyem van. Keresem partneremet minden jóra. Friss 30-as, kissé macis, borotvált, aktív fiú vagyok. Ha érdekel írj privátban!

Sziasztok érdeklődnék hogy milyen a Glory Cafe , mikor érdemes menni , Vasárnap szoktak lenni ? És hogy hogy müködik ? Privátba tudna valaki segíteni???
Sziasztok!
Holnap délelőtt hellyel rendelkező aktív pasit keresek! Autóban mazimum orált vállalok. Délelőtt 9 és 12:00 között ráérek.
33 éves szőrtelen vékony passzív vagyok. Igény esetén női ruha megoldható. Aktus csak gumival. Privátban keress a részletekért!
Holnap délelőtt hellyel rendelkező aktív pasit keresek! Autóban mazimum orált vállalok. Délelőtt 9 és 12:00 között ráérek.
33 éves szőrtelen vékony passzív vagyok. Igény esetén női ruha megoldható. Aktus csak gumival. Privátban keress a részletekért!
Sziasztok. Most oké lenne nekem
(Ez egy válasz Rush11 üzenetére (2024. 09. 15. vasárnap 08:34), amit ide kattintva olvashatsz)