Eger-Salgotarjan-Hatvan-Gyöngyös vonzáskörzetében van valaki biszex, férfias, normális, hetero életvitelű srác, aki hasonlót keres? írj privát üzenetet, ha magadra ismersz!
Valaki tegye be a farkát a számba kérlek szeretném. 70-es buzi Rákospalotáról.
Holnap Budapest-Eger-Szilvásvárad utvonalon szopatnék. Ápolt hetvenes férfi vagyok.
Sziasztok!
Ma este szopnék Budapesten belül. Hely/autó szükséges. Vékony, passzív srác vagyok.
Ma este szopnék Budapesten belül. Hely/autó szükséges. Vékony, passzív srác vagyok.
Sziasztok, Győrben valakit leszopni? Hely van.
Hétfőn napközbe szopnék szopatnék Kecskeméten
sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma Budapesten. 11. kerület

Vasárnap-Kedd késő este vagy Hétfő-Szerda kora hajnalban Nógrád megyében 30 éves passzív pasi szopna/dugatná magát aktív pasi kocsijában/szabadban
tényleg?
(Ez egy válasz Bal_VIII üzenetére (2024. 07. 07. vasárnap 12:49), amit ide kattintva olvashatsz)
hol?
(Ez egy válasz Albert8310 üzenetére (2024. 07. 07. vasárnap 15:48), amit ide kattintva olvashatsz)
Szia.Mikor és hol?
(Ez egy válasz baddragon79b üzenetére (2024. 07. 07. vasárnap 17:14), amit ide kattintva olvashatsz)
Kár bármit is írni, hisz mindenki tudja miért van itt!
Győr és környéke szopnék
Sziasztok!
Átlagos méretű és gyors lövetű férfit keresnénk.
Átlagos méretű és gyors lövetű férfit keresnénk.
Gödöllőn fiut kényeztetnék
Ma még szopható a farkam mégeszer
Érdekel valakit?

Érdekel valakit?

Sziasztok
Kukkolot keresek mai napra aki meglesne Székesfehérváron miközben a kocsim mellett meztelenül masztizom!
Privátba megírom mikor hol leszek megleshető!
Kukkolot keresek mai napra aki meglesne Székesfehérváron miközben a kocsim mellett meztelenül masztizom!
Privátba megírom mikor hol leszek megleshető!
Szigetszentmikloson keresek pasit aki leszopatná a farkát velem
Borsod, Nógrád , Heves megye ? Bi pasi vok
A Népligetben valaki leszopna? Most!