Gárdony vagy vkinél otthon esetleg...
Helyileg?
(Ez egy válasz Perverz férj üzenetére (2024. 06. 25. kedd 07:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 06. 25. kedd 07:25

Kezdő bi kíváncsi 37 éves pasi vagyok , közös nudizásra keresek barátot. Idősebb korosztály is érdekel.
Kezdő bi kíváncsi 37 éves pasi vagyok , közös nudizásra keresek barátot. Idősebb korosztály is érdekel.
Ma 15:00 -17:00 ig Sóskút valaki?
Ma és holnap délelőtt 9-13 között Siófokon várom AKTÍV partnerem,natúrszexre! Lakáson vagy kocsiban-természetben!Ahogy tettszik!
Zalaegerszegen a hétvégén mindkét nap este 21 után pasit kényeztetnék orálisan. Privátban egyeztessünk. Köszi.
Fehervar vki?
Privizz.....köszi
Privizz.....köszi
Ügyes szájat keresek a farkamra

Ma regel keresek paszivat Cegléd környékén kit lehet dugni.
Nagykanizsán vagy Zalakaroson biszex pár? Én bi aktiv srác vagyok
Ma d.e. cumiznék pest megye keleti részében!
Újpest,Fót is szóba jöhet!
Újpest,Fót is szóba jöhet!
Most!!!
11ker Bocskai úton srác jár erre??
Hely van!
Privátba írj!
11ker Bocskai úton srác jár erre??
Hely van!
Privátba írj!
Szia! Bár most nem is ugrik be, melyik a 17. kerület, de közel van hozzám, nem vagyok túl messze...
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 06. 24. hétfő 23:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 06. 24. hétfő 23:52
Törölt felhasználó (4740873)

Szép estét!
Türelmes,gyengéd,aktív pasit keresnék titkos kapcsolatra,passzívként..Bp 17 ker. vagy közelében..
odaadó szexéhes partnere lennék 1 pasinak,aki nőként kezelne/dugna..rendszeresen.
Amennyiben érdekel valakit akkor privátban beszélgethetünk...
Türelmes,gyengéd,aktív pasit keresnék titkos kapcsolatra,passzívként..Bp 17 ker. vagy közelében..
odaadó szexéhes partnere lennék 1 pasinak,aki nőként kezelne/dugna..rendszeresen.
Szép estét!
Paks környékén szopatnék most.
Sziasztok Miskolcon most??
Sziasztok.Keresek vastagfarkú, nagymakkú srácot közös masztira.
11 ker ma ?
Valaki most gárdonyban?
14. kerben szopatnék, esetleg dugnék most, hely van.