Üdv mindenkinek!
Bp.-i vagy Pest megyei, 30-55 év közötti párt vagy hölgyet keres két biszex érdeklődésű férfi.
Ápolt, magunkra és környezetünkre igényes, tabut nem ismerő, szexuálisan túlfűtött, minden téren megbízható, diszkrét férfiak vagyunk.
Bp.-i vagy Pest megyei, 30-55 év közötti párt vagy hölgyet keres két biszex érdeklődésű férfi.
Ápolt, magunkra és környezetünkre igényes, tabut nem ismerő, szexuálisan túlfűtött, minden téren megbízható, diszkrét férfiak vagyunk.
Sziasztok! 38 éves budapesti srac vok. 189 89 14/5 . Férfias testalkat, nem kövér, inkább sportos, de nem is kigyúrt. Diszkrét, normális ffi társaságát keresem, aki szívesen végignézné ahogy vetkőzöm, maszturbálok, fenekemmel játszok előtte. Szeretem a női bugyikat is magamon ilyenkor. Teljes anonimitást akarok a magam részéről, így csinos csipkés fejmaszkban lennék közben. Testi kapcsolat egyelőre nem érdekel. Kérem csak olyan írjon aki ezt tudja tolerálni és így is érdekli a dolog. Helyem sajnos nincs.
35-50 év közötti, a Balaton déli partján hellyel rendelkező, jó képű, jó vastag (6cm, vagy felette), de nem hosszú farkú férfit keresek, a férjem, társaságában való kényeztetésemre, július 22-28 közötti időszakra. A férjem orálisan előkészít, te pedig megdugsz. Enyhe bi aktív beállítottság előnyt jelent. Esetleg pár ismeretségét is keressük, a fenti időpontra. Telefonon tudjunk egyeztetni.
Tatabánya környékéről keresek

Miskolc mellett?
Helló Békés megyében van helyem de utazom is
Aktiv pasi most Bp? Hely ok…
Szopnék kocsimba Bicske kke!
Ma valaki szopatna?
Újhartyány Dabas kőrnyéke szopnék
ma délelőtt siófokon szopnék-kocsimba!
Marcali környékén srác aki szopna két pasit?
Monor Gomba fele járó vagy jönni tudó aktív srác pasi ma délután 15 óra után hely van.
Budapesten szopnék most a reggeli órákban!
Szopnék szopatnék Szolnok
Sziasztok,
Egerben 55 feletti partnerem keresem. 47 vagyok szeretek szopni, szopatni.
Egerben 55 feletti partnerem keresem. 47 vagyok szeretek szopni, szopatni.
Sziasztok!
Most valaki miskolc kőzelében?
Most valaki miskolc kőzelében?
Jön ma valaki a berényi nudira?Fiatal bi pasi vagyok.
ma reggel fél 8 körül szopnék a reptérnél