Aktív budapestit szopnék.
Estére hosszú élvezkedésre keresek, jó ha aktív vagy inkább!
Bp ma aktiv pasi?
Kép nélkül?
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 07. 11. csütörtök 11:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 11. csütörtök 11:22

Törölt felhasználó (4703370)
VIP

sziasztok
en egy 38 éves enyhe bisex srác vagyok Keresek korban hozzám illő, normális, értelmes és megbizható pasit enyhe bisex dolgokra. Engem főleg közös és kölcsönös hokizás és max orál ami izgat pasival. Amolyan haverság extrákkal dolog kialakitása lenne a cél. Továbbá keresem normális párok társaságát is akik elfogadják az enyhe bisexualitást.
ha erdekel irj egy uzenetet vagy vegyel fel skypon
koszi
en egy 38 éves enyhe bisex srác vagyok Keresek korban hozzám illő, normális, értelmes és megbizható pasit enyhe bisex dolgokra. Engem főleg közös és kölcsönös hokizás és max orál ami izgat pasival. Amolyan haverság extrákkal dolog kialakitása lenne a cél. Továbbá keresem normális párok társaságát is akik elfogadják az enyhe bisexualitást.
koszi
sziasztok
koszi
koszi
Ma délután- este Dabason kalandoznék valakivel, hely megoldható,de szabadban is oké.
Piliscsaba- Piliscörösvár útvonalon szopnék ma, vagy holnap délután 2 után
Sziasztok!
Ma estére keresek orál szexet Budapestről. Helyem nincs.
Ma estére keresek orál szexet Budapestről. Helyem nincs.
Tiszafüreden keresek mai napra párt vagy szopni imado pasit
Sziasztok.
Pesti búvóhely van. Keresnék mára egy szimpatikus férfit akivel kis közös hoki lehetne. Délután 18 óra környékén .
Adatlapomat olvasd el kérlek.
Pesti búvóhely van. Keresnék mára egy szimpatikus férfit akivel kis közös hoki lehetne. Délután 18 óra környékén .
Adatlapomat olvasd el kérlek.
Szia! Kalandoznál is? Szívesen kényeztetnélek, nagyon tetszik amit a képen látok.
(Ez egy válasz Rush4ever üzenetére (2024. 07. 11. csütörtök 09:00), amit ide kattintva olvashatsz)
Szeged most valaki hellyel???
Sziasztok, van esetleg apolt pasi aki raer mostansag? Helyem van, passziv vagyok.
Sziasztok! Bi, aktív, potens, igényes, intim helyen borotvált vagy fazonírozott, középkorú pasikat keresek, többes szexhez, nem azonnalra. Full passzív csajos cd vagyok. Privát üzenetet kérnék. Köszi. Sziasztok! Tami
Péntek szombat vasárnap odaadóan szopnék gyöngyös, hatvan, gödöllő útvonalon.
Valaki lesz ma kint Gárdonyba a nudin?
Zalaegerszegen ma este 21 után pasit kényeztetnék orálisan. Hely lesz. Privátban egyeztessünk. Köszönöm.
Debrecen környékén ma valaki szopatna?
Reptérnél cumiznék.
Valaki?
Valaki?
Miskolc és környéke.Szopok,szopatok.Most valaki hellyel?